Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
Bandi8407 #27304 üzenetére
Sajnos kissé átláthatatlan a topik, mert vagy akkuüzemidős homárkodás megy, vagy nagy virtuális iQ-fight, hogy ki mekkora spíler s4 témában, vagy az ellenkezője.....aztán csak Flame-Flame. Ezért nehéz észrevenni 1-1 értelmes hozzászólást-kérést.
Nos:
(#27137) Bandi8407: ebben nem tudok segíteni, mert rühellem a fóliákat, nincs olyxan ami ne zavarna vagy képileg, vagy az érintés tekintetében(#27192) Bandi8407: Mármint a főoldalakon lévő ikonfeliratokra gondolsz??? A gyári launcher szerintem nem tudja, de másik launcherrel megoldható pl.: én a Nova-t használom, gyors, jól testreszabható és eltüntethetőek alatta az ikonok feliratai.
(#27264) Bandi8407: Olvass bele a téma összefoglalójába. Régi romoknál semmi hátrány, mert lazán visszaállítható, az újabbakra picit figyelni kell, de ezekről az infót megtalálod az említett irományban.
Én sem nagyon szeretek már ide irkálni, meg olvasni is egyre ritkábban olvasom a fent említett baromságok miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest