Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz Szabónagymer #41257 üzenetére
Custom romot csak garivesztéssel tudsz felrakni, ill van egy módszer de az nem kezdőknek való, az i9506 pedig nem csak szoftveresen tér el, hanem jobb proci+gpu van benne
-
Valken
tag
válasz Szabónagymer #41484 üzenetére
Hát 4.3-mal nekem se lenne bajom...
-
mipityu
tag
-
zseko
veterán
válasz Szabónagymer #41550 üzenetére
HR24.hu
-
laslie92
senior tag
válasz Szabónagymer #41550 üzenetére
Az én tv-met remekül irányítja szintén LG (32la620s) De a régi 55cm-res Videoton tv-met is amihez már évek óta nem volt meg a távirányító Azon belül az összes UPC beltérit és a még a LG házmozit is ami szintén LG
Van egy Technika média lejátszóm na ott van hiba mert kikapcsolni kikapcsolja meg minden jó csak be nem kapcsolja amit nem igazán értek
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz Szabónagymer #41637 üzenetére
Azt elfelejtettem említeni, hogy sokat frissítik, és még nem volt példa rá, hogy elrontsák. Persze hibái vannak ennek is. Pl. a teljes sötétet nem szereti, ilyenkor ki kell lépni főképernyőre és isét elindítani, ha löttél egy képet. És van, hogy sokáig vár a képfeldolgozásra, de amúgy remek fotó program.
Videókamera funkciója van, de a gyári videó programot használja. -
T0rnad0
addikt
válasz Szabónagymer #41652 üzenetére
Igen, 4.4 kell hozzá minimum. Ha kevesebb fénynél fényképezek, csak ezt használom.
-
zx6r
aktív tag
válasz Szabónagymer #41648 üzenetére
A gyàri recoveryn mindig kihasal a droid ,felkialtojellel a hasàban mind addig amig nem adsz neki valami parancsot!
-
migabi24
nagyúr
válasz Szabónagymer #41693 üzenetére
Ez ha véletlen rootolná az S4-et, biztos ugrasztja a knoxot
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz Szabónagymer #41701 üzenetére
Root megoldva, Konx 0x0!
Mi több, letiltva. Remélem épp ez a tiltás ne ugrasztja!
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz Szabónagymer #41703 üzenetére
Konx. Nem.
-
Arween
senior tag
válasz Szabónagymer #41698 üzenetére
Nem szolgáltatós ,kártyafüggetlen vásárlás.Írtam a samunak meglátjuk mit írnak.Köszi
-
hr2
őstag
válasz Szabónagymer #41719 üzenetére
Amik itt találhatóak, nyugodtan lehet törölni.
[link] -
Valken
tag
válasz Szabónagymer #41725 üzenetére
Elnézést, hogy totál idióta vagyok, de ez annyit takar, hogy a www.kingoapp.com -ról letöltöm a programot és végigmegyek a lépéseken?
Kicsit szeretnék javítani az üzemidőn és ha ehhez buherálnom kell, hát megteszem.
Az igazat megvallva a Knox-ot is ugrasztanám elkeseredésemben, de 2 év garancia van a készülékre és hát ugye sosem lehet tudni...
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz Szabónagymer #41725 üzenetére
Kicsit tájékozódj először.. Itt a tulajdonosok 99.9%-a nem adja szervizbe a telefont, hanem a prémium garancián belül a háznál javítás lehetőségével él, mert tök hülyeség is beadni, utánamenni, várakozni, telefont összekarcoltatni, szarul romolva visszakapni, (igen, volt már ilyen is) stb. ilyen lehetőség mellett. Na most, hogy milyen szervizest fogsz ki, aki kimegy hozzád, az szerencse függvénye. Egyébként kopásnál is lehet cseréltetni, ha kijelzőproblémád is van. Gondolom, érted...
A szoftver üzemszerű használata pedig kiválóan és egyértelműen definiálva van a Samsung részéről a garanciát illetően, magyarul bármilyen beavatkozás a garancia megvonásával jár. A root is beleesik bőven, igen. Más kérdés, hogy embere válogatja, leginkább nem foglalkoznak vele, de ha valaki kifogja, egy roottal úgy el lehet bukni a garanciát, mint a szart. Csak segítségképpen mondom...
Ennek ellenére érdemes rootolni, mert szükség szerint unrootolható.
Amúgy az sem egyértelmű, hogy ugrott knox esetén a garancia is ugrott, mert mindenre van megoldás, de ennek a részletezésétől itt és most eltekintenék. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz Szabónagymer #41693 üzenetére
Igen, a kijelző egyben van az érintőpanellel az S4-nél. Nekem felül a sarkán lepattogzott a króm, emiatt cserélték a teljes kijelzőt és az érintőpanelt.
-
migabi24
nagyúr
válasz Szabónagymer #41755 üzenetére
Az a mediaserver csúnyán beragadt
-
Gizmo94
veterán
válasz Szabónagymer #41757 üzenetére
Ha már ennyire otthon vagy az android világában, ennyit láthatnál..
-
ricsi0307
senior tag
Ha berakom a zsebembe és nem veszem ki többet is elmegy.De én amíg melóba megyek majd jövök haza szinte folyamatosan nyomogatva van és meló közben rövidebb ideig is.Így én verhetem a seggem a földhöz ha nincs a közelben bármilyen árramforrás, hiába bírja ki a tied 1 napig töltés nélkül.De felesleges ezen vitatkozni ez csak attól függ, hogy ki mire és mennyi ideig használja én pedig állandóan kisajtolom belőle a maximumot ezért adja meg magát 2 óra kiejlző ébrenlét után.
Szombó: Próbáld az alkalmazás adatainak törlését.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
Ha jól emlékszem te 4.3on vagy a 4.4 messze nem bír ennyit. 4.3on voltak 6 órás kijelző üzemidőim, meg itt sokan másoknak.
-
Keem1
veterán
válasz Szabónagymer #41774 üzenetére
Régebben viber okozott ilyen gondot egyeseknek. Telepítve van nálad is?
-
Petyyyyy
addikt
válasz Szabónagymer #41824 üzenetére
Ezzel a sebességgel a rádiózás is esélytelennek tűnik. Általában 96kbps AAC vagy 128kbps mp3 adatfolyam érkezik tőlük. A fórumozás még csak csak mehet, de a többit kétlem, de ha mégis megy, akkor értetlenül állok előtte.
A rendszerben hiába matatsz, a szolgáltató korlátozza a sávszéledet, nem a sw.[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
TheBomberman
tag
Én is kaptam már hasonló üzenetet magentáéktól, és utána is változatlan sebességgel tudtam a neten tevékenykedni. Én ezt annak tudtam be, hogy akkoriban 500MB adatcsomaggal rendelkeztem, melyhez 3 vagy 6 hónapig, nem tudom pontosan, 500MB bónusz adatforgalom járt, amit gondolom a rendszer nem érzékelt, így az első 500MB felhasználása után küldtek egy figyelmeztető smst.
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
-
T0rnad0
addikt
válasz Szabónagymer #41828 üzenetére
Speedtest-el kiderülne, van-e lassításod, de biztos nincs.
-
madkiller
őstag
Nekem is van olyan ismerősöm, akinek 100mb netje van mégis elfelejtik visszalassítani vagy lelassitják és párnap múlva visszagyirsítják. Ezt csinálják vele több, mint 1 éve az okra nem jöttünk rá, de örül neki.
Leszedtem a dvfs disablert és nem vagy a telom meg az aksi is jobban bírja, lehet széthajtottam a gpu-t
Nem érzem lassabnak, lehet az ng8 már ilyen téren jobb tavasz óta nyüstöltem szegényt.[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz Szabónagymer #41868 üzenetére
Nem volt bántó szándékom, de mindenesetre azt gondolhattad, hogy bármit ügyködsz a telefonodon, az kevésbé fog beavatkozni a Vodánál szerverszinten, hogy mekkora sávot adnak neked.
-
Vaze
őstag
válasz Szabónagymer #41906 üzenetére
Szia!
''Nagyon hamar merül,sokadalmas eltávolítani az alkalmazásokat random reboot, és stb, stb...''
Szoval szerinted ha az en problemam az hogy 3-4 perc eltavolitania az S4-emnek a telepitett programokat akkor valoszinu hibas lehet a telefon?
Tehat kuldjem vissza nekik gariba?MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
cstom
aktív tag
válasz Szabónagymer #41951 üzenetére
ébresztőórára egy jó megoldás: link
-
migabi24
nagyúr
válasz Szabónagymer #42037 üzenetére
Az i9506 is ugyanúgy megdöccen néha, persze egy alcatel után neked lehet fel se tűnik az ami engem idegesít, gyári visszaálításnál én mélyebre is tudok nyúlni, de ezeket a röccenéseket nem lehet kiírtani a rendszerből, velem van a baj mert keresem a hibát
-
migabi24
nagyúr
válasz Szabónagymer #42171 üzenetére
Pedig jó helyen kerested
bootsamsungloop.qmg
bootsamsung.qmg
shutdown.qmga hang pedig system/media/audio/ui/power on-off nevű fájlok
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
bolti vásárlás esetén 3nap és szerinted hibásnak kell lennie.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Tesztelo.hu
senior tag
Csak ha webáruházban vásárolta (vagy egyéb más módon nem személyesen). De ha hibás a termék, az már jótállás kategória, csak hibátlan termékre vonatkozik a 14 nap.
-
migabi24
nagyúr
válasz Szabónagymer #42189 üzenetére
Én az S5-ét használom az jól néz ki
-
Arolotifar
őstag
válasz Szabónagymer #42402 üzenetére
A kékbéka, nggabi esetleg
[ Szerkesztve ]
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
migabi24
nagyúr
válasz Szabónagymer #42402 üzenetére
-
fcbarca
őstag
válasz Szabónagymer #42482 üzenetére
Nalam az android rendszer es az android operacios rendszer joval magasabb erteket mutat, a 2 együttesen 30% felett vesz el az akksibol es nem tudom minek. Hatterbe csak a facebook fut.Es a 4.3el is ez volt a gond.
-
fcbarca
őstag
válasz Szabónagymer #42485 üzenetére
Teljesen kivan "herelve".meg a greenifyt is megvettem es szinte mindent lehibernaltam.Lehet hogy valami belső baja van de normálisan megy egyenlore.
-
iscir76
újonc
válasz Szabónagymer #42496 üzenetére
Köszi szèpen Szabónagymer..
-
fcbarca
őstag
válasz Szabónagymer #42487 üzenetére
itt vannak amiket kipucoltam.Ha van még ötletetek miket nyírhatok ki,vagy inkább állítsak vissza mert befog halni a teló írjatok
[link] -
madkiller
őstag
válasz Szabónagymer #42533 üzenetére
Kingoval 2 félekép lehet rootolni. Vagy normál vagy feltelepít vmi féle custom recoveryt. Ki választható a módszer, megkérdezi.
Az utóbbi ugrasztja a knoxot. -
lacka111
csendes tag
válasz Szabónagymer #42570 üzenetére
Ma ezt produkálta a teló. Ma szinte nem is piszkáltam. Se zene, se játék csak egy kis Messenger használata.
Viszont ha zenét hallgatok, vagy játszok egy kis 2048-at nagyon szívja az akksit. -
flegga92
senior tag
10 hónapos... Konkrétan ma nagyon szarul teljesített ennyire nem szokott durva lenni, máskor több használatnál 65% környékén van este. 21p kijelzőidő, ez hangouts ból és chromeból jött össze. Még a 4.3 MKF van rajta, rootolt, wanam xposed van rajta és greenify. Wifi 4G mindig megy email szinkornizáció, fényerő manuálisan kb negyeden van, de ha kell feljebb húzom, viber és messenger nincs. Ha játszok rajta akár a fent említett egyszerű 2048-al pillanatok alatt merül. De ez új korától ilyen.
Akksi maláj-vietnámi ha jól tudom, nem púpos egyáltalán.[ Szerkesztve ]
-
geccoblaze
aktív tag
Ez gyári ROMmal?
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
zseko
veterán
Nálam sem sűrűn fordul elő 3 óránál több. Néha még a 2 és felet is alig éri el. A sok parasztvakító baromság ki van kapcsolva, amit bekapcsolva hagytam az a wifi, a gps, olvasás üzemmód ( erre csak most figyeltem fel hogy megy...), és intelligens képernyőzár. Szinkronizáció, mobilnet állandóan megy, meg automata fényerő.
Mai állapot: 11:40-kor húztam le töltőről, most 37%-on van, kijelzőidőt kereken 2 órát ír éppen. Opera egy fél órát működött, ami most sokat ment az a Deezer, gyakorlatilag szinte a teljes műszak alatt hallgattam, Ébren maradás: 6ó 45p. Nem stream, lementett zenék mentek.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
SteveJobs
őstag
válasz Szabónagymer #42683 üzenetére
Na végre egy fasza gyerek.
-
migabi24
nagyúr
válasz Szabónagymer #43738 üzenetére
Nem érdemes, és nem tudsz visszamenni
-
Keem1
veterán
válasz Szabónagymer #43740 üzenetére
4.4.2
-
gusthy
veterán
válasz Szabónagymer #45307 üzenetére
Nekem összesen két hete van meg a telefon, és nem tudom, korábban milyen volt a KK, most - szerintem - nem szutyok. (9506, T-Mobile)
-
mycso
veterán
válasz Szabónagymer #46187 üzenetére
Ha berepedt, akkor nem cserélik gariban. Egyébként a prémium gariért regisztrálni kell: my.samsung.hu.
Javíttatni lehet a samsung szervizzel is, vagy innen fórumról pl. vele“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
őstag
válasz Szabónagymer #46187 üzenetére
Ha pesti vagy akkor majdnem a lehel piaccal szemben van egy mobilos szerviz aki nekem 47.000Ft-ért cserélte a gyárit, és adott rá 6 hónap garanciát is! Ha érdekel keress meg privátban és adom a kontaktot.
Látom lentebb már írtak, akkor vedd fel azzal a sráccal a kapcsolatot, nem szeretném rontani a bizniszét itt egyik fórumos kollégának sem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest