Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyikaDC
tag
válasz Gabesz11 #13351 üzenetére
a power érzés mellé meleg jár ha volt már gamer vga-d érted mire gondolok... nekem a 4870x2 ment 100fok környékén és a core 2 quad-om 2,66-rol 4,25ghz-re huzva 86° volt réz hütövel (az mellékes h raktam utána arctic freezer 13 pro limited titanium hütöt és ugy ment 40°-on) de a lényegre térve a nagy teljesitmény=meleg föleg ha sok a folyomat a háttérben+nagy fényerö
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
-
kengyel
nagyúr
válasz Gabesz11 #13354 üzenetére
Akkor konkrétan nincs is min csodálkozni . Nyáron melegszik, télen meg hamarabb merül az aksi. Tavasszal ,és ősszel érdemes használni Most viccet félretéve, érthető ebben a melegben a melegedése.
Ilyenkor az autó motorja is jobban melegszik. Csak ott van hűtés !
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
SanyikaDC
tag
válasz Gabesz11 #13356 üzenetére
ne parázz nekem is melegedik... lassan telefonokon elterjed a vizhütés szerintem mert a teljesitmény növelésnél nagyokat szeretnek lépni és lesz@rják a melegedést(kinek a tudodmije nagyobb szitu )... inkább lépnének kisebbeket csak csökkene a fogyasztás/hömérséket... vagy ugyanezek a mérnökök ülnének le kijelzöt ugy alakitani h kevesebbet fogyasszon vagy 50-70%-al
Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8
-
kengyel
nagyúr
válasz Gabesz11 #13368 üzenetére
Nekem elsőre bejött, viszont nehezen szoktam meg az integetős, érintgetős ,funkciókat. Még hozzá sem értem az üzenethez,és már el is tudtam olvasni. Na ezek furcsák voltak. De a formaterv bárhova vihető, és megjelenhetsz vele. gondolom a nejed fehéret kapott ?
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz Gabesz11 #13371 üzenetére
Jók is ezek az integetések, sokszor hasznosak. Azért én személy szerint nem mindennap használom. Majd még a 4.3 romra leszek kicsit kíváncsi, tudom hogy nem sok újítást hozott, de állítólag az aksit is "formálták" benne.
(#13370) heidrich
Azokat a T.s hülyeségeket ,idővel meg lehet "szokni". Bár bekapcsoláskor kicsit ciki, de olyankor elszoktam szaladni hogy ne hallják
[ Szerkesztve ]
kengyel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest