Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Nóta állj!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucifer15
tag
Üdv!
Mától én is beléptem a csapatba,délután óta "remélem" boldog tulajdonosa vagyok ennek a telefonnak.
Egy kettő éves S Advencet váltott le. Kérdezném,hogy a SIM kártyát hogy lehet cseréltetni/t-Mobil/ illetve kisebbé varázsolni. Van-e adapter amibe a micro SIM et bővíteni lehet nagyobbra ha pl más készülékbe használnám. -
lucifer15
tag
Érdeklődnék,hogy melegedési probléma van -e a telefonnal? Külföldi fórum oldalakon olvasok róla.
-
lucifer15
tag
A DLNA hiányát hogy lehet pótolni? Ugyanis én ki szoktam a képeket ill. a videókat nyomatni a hálózaton keresztül a nagy Samsung tv-re.
A Gorilla Glass is nagyon fog hiányozni mivel a mostani /S Advence/ telefonba van és 2 év használat után egyetlen egy hajszálnyi karc sincs a képernyőn.Fólia soha nem volt rajta,igaz flip flop tokban volt végig.
-
lucifer15
tag
Nagyon köszönöm a gyors és kimerítő /őszinte/ választ,minden válaszoló fórumozónak. Az Auchanba tegnaptól 59990.Ft az ára állítólag kártyafüggetlenül,de + vodafonos instant kártyával.
Játékra nem használom,de fényképezni netezni igen.A kamera softvere megegyezik az s4 minijével?
Jelenleg van egy tescos Op3n Dott tabom 4.4 kit-kat tal de még a fényképeket sem lehet vele sd kártyára menteni. Remélem ennél lehet. -
lucifer15
tag
Üdv!
Elnézést,hogy ebben a fórumban teszem fel a kérdést,de már voltam a melyik okostelefont válasszam helyen,de sajnos nem válaszolt senki.Két telefon között válogatok az egyik a Samsung S3 Neo a másik
az S4 Mini.Érdekelne a véleményetek.
Jelenleg S Advence va,ezt szeretném lecserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPad topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest