- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
lucifer15 #717 üzenetére
Jó helyen tetted fel a kérdést, mivel ez a neo fóruma.
Én is gondolkodtam az s4 minin, de a nagyobb méretű és nagyobb felbontású kijelző, és a 4 magos proci miatt végül a neot választottam. Nekem bejön ez a nagyon lekerekített forma is (főleg az LG L7 után, az nagyon szögletes volt). Viszont sokan panaszkodtak már a melegedés miatt, és őszintén szólva, az enyém is melegszik erős igénybevétel során... a teljesítményt ez még nem befolyásolta, és remélem, nem okoz majd más problémát sem.
Az s4 mininél nem tudom, van-e ilyen probléma. Üzemidőben viszont egyik sem bajnok, ez és a melegédés, ami visszalépés az L7-hez képest, egyébként nem bántam meg. Fekete színben szerintem gyönyörű ez a telefon (főleg élőben), a hd amoled kijelző szintén. A lényeg, hogy ez egy nagyon jó készülék, az s4 mini-t még nem próbáltam, de teljesítményben nem sok különbség lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest