- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacsa.
csendes tag
válasz
lucifer15 #724 üzenetére
nekem van benne sd kártya, és be lehet állítani, hogy a kamera oda mentsen, sőt amikor észreveszi hogy van külső sd, magától fel is ajánlja. szóval emiatt no para.
a másik dolog: nekem egy évig s4 mini-m volt, utána váltottam s3 neo-ra, és nem bántam meg, sőt! ha manapság kezembe akad egy s4 mini, mindig elcsodálkozok rajta, hogy lehet hogy olyan "kis" telóval elvoltam -
dzsi23
addikt
válasz
lucifer15 #724 üzenetére
Van tárhely opció a kamerában, tehát elvileg ki lehet választani az sd-t, ahogy az appokat is át lehet pakolni az sd-re, de kipróbálni nem tudom, mert én nem raktam bele karit, elég a beépített tárhely.
Lipton:
Lehet, hogy az enyém hibás?A clean master most is sír, mert 51 fokos a cpu... wifin megy chrome, facebook messenger... más nem nagyon, ráadásul repülő módban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest