- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Én csak 1 üzletbe mentem be múlthét kedden, mert csak 1 van itt a városban, ott nem volt raktáron, de azt mondták, hogy megrendelik nekem oda az üzletbe, beleegyeztem, meg is rendelték, állítólag visszaigazolást is kaptak róla, és azt mondták, hogy péntekre, de legkésőbb következő hét keddre megjön, és hívnak, ha mehetek érte... én türelmesen vártam keddig, de nem hívtak, ezért szerdán felhívtam őket, nem vették fel, szal bementem megkérdezni, hogy mi a helyzet, de csak annyit mondtak, hogy még nem jött meg, nem tudják, mikor jön meg... pénteken is benéztem, azt mondták, hogy délutánra itt van, mehetek érte. Délután felhívtam őket, megint nem vették fel, bementem, a telefon sehol, nem tudják, mikor jön... és azóta sem jött... szép kis szolgáltatás, csak sz.patják az embert...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 10
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sorozatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest