Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
válasz
Andrewstarr #259 üzenetére
Nálam a fényerő kb 25-30 %, mobilnet,wifi kikapcsolva, syncron kikapcsolva és készenlétben merűl órànként 3 %-ot!Bàr tudom kell neki pàr nap hogy beàlljon, meg letöröltem a facebook appot azóta lassabban merül készenlétben(8 óra alatt 2%).A lumiàm 2 napot vígan elment úgy hogy igencsak nyomkodva volt.Adok még neki pàr napot, ha nem lesz jobb visszakűldöm, és marad helyette az L90, pedig kedzem nagyon megszeretni.Hàtlapra nézegettem ebayen alternatívàkat, lehet kapni aluminium hàtlapot, mellé cserének flip tok, az megoldanà a csúszàs problémàt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest