Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erzsébeti
tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Köszönöm.
Sajnos nem sikerül.. mert akárhogy is kavarok nem tudok rájönni, hogy hogy kell ezt az egészet levezényelni...
Belépek a névjegyek közé a telefonon (van kb. 280 névjegy) és a telefonon a bal alső készülékgomb megnyomására előjön egy menü, majd ezen kiválasztom a importálás-exportálás-t. Utána kiválasztom azt, hogy exportálás tárhelyre ekkor felajánlja, hogy Névjegyek_002.vcf ként elmenti a telefonomra egy emulált helyre a vcf file-t amit meg is találtam a telóban. Ekkor ezt a filet elküldöm a Drive-ra ami ott meg is jelenik ahogy elvileg kell.
De amint ráklikkelek akkor meg is nyitja nekem egy progival (mindegy, hogy melyik ez az alapértelmezett hozzá) De csak kizárólag 1 db névjegyet látok, nem többet. A vcf file mérete kb 266 Kb.Megpróbáltam az egészet a telón valahogy kijelölni, de nem jöttem rá, hogy hogy tudnám a teljes listámat kimenteni, és utána megszerkeszteni, majd visszatölteni a telóra.
Csak ez a fránya 1 db névjegy van a file-ban
De az sem az első a névsorban, így azt sem tudom, hogy miért pont azt az egyet exportálja, és nem az egész névjegyalbumomat.Mi a fenét rontok el?

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő