Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erzsébeti
tag
válasz
scyllarus #220 üzenetére
Köszönöm.
Sajnos nem sikerül.. mert akárhogy is kavarok nem tudok rájönni, hogy hogy kell ezt az egészet levezényelni...
Belépek a névjegyek közé a telefonon (van kb. 280 névjegy) és a telefonon a bal alső készülékgomb megnyomására előjön egy menü, majd ezen kiválasztom a importálás-exportálás-t. Utána kiválasztom azt, hogy exportálás tárhelyre ekkor felajánlja, hogy Névjegyek_002.vcf ként elmenti a telefonomra egy emulált helyre a vcf file-t amit meg is találtam a telóban. Ekkor ezt a filet elküldöm a Drive-ra ami ott meg is jelenik ahogy elvileg kell.
De amint ráklikkelek akkor meg is nyitja nekem egy progival (mindegy, hogy melyik ez az alapértelmezett hozzá) De csak kizárólag 1 db névjegyet látok, nem többet. A vcf file mérete kb 266 Kb.Megpróbáltam az egészet a telón valahogy kijelölni, de nem jöttem rá, hogy hogy tudnám a teljes listámat kimenteni, és utána megszerkeszteni, majd visszatölteni a telóra.
Csak ez a fránya 1 db névjegy van a file-ban
De az sem az első a névsorban, így azt sem tudom, hogy miért pont azt az egyet exportálja, és nem az egész névjegyalbumomat.Mi a fenét rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tenisz topic
- Linux kezdőknek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Gombászkönyvek egyben
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest