Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mattb
senior tag
válasz
adrian94
üzenetére
Rendszer: A legújabb a 4.4.2-es az 1 simesre, 4.4.4 a dual simesre. De ami tetszik neked nagyon egyszerűen rávarázsolható, a gyári 4.4.2 alapból is jól fut rajta, de kis tuningal is nagyon klassz dolgokat lehet összehozni. Ha pedig lolli kell az is megvan xda-n. szintén jól működik.
Tok: Ebay.. S3 ra nagyon sokféle és jó tok készült. Mivel a méret teljesen ugyanaz, mind jó rá. Ebayen kb 3-4 ezer ft a legdrágább fém tokok is, azok már egészen jó védelmet nyújtanak (itthon egy 10es körül veszel olyat).
Annyit hozzátennék még, hogy volt aki panaszkodott arra, hogy a fém tok leárnyékolja a telefont, és nem annyira jó a térerő/vétel. Nekem is van egy ilyen tokom, de én nem tapasztaltam semmi ilyet. Szóval tudom ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Borderlands 4
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen videókártyát?
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple MacBook
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest