Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saphirahick
tag
Sziasztok!
Mostanság terveztem egy ilyen telefont venni 70-ért. Körbenéztem alaposan a piacon, de lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet, esetleg tudtok jobbat hasonló összegért? (Maximum 75k). Tudni kell, hogy nekem most egy Nokia 5530-asom van, tehát ahhoz képest ez egy csúcskategóriás telefon, és nagy előrelépés.
Nyilván találni jobbat, csak milyen áron... Plusz ebben az árkategóriában nem igazán találtam olyat, ami mindenben jobb lett volna (Pl. ott a Nexus 4, aminek a hardvere erősebb, de régebbi, nem bővíthető, az akksi sem kivehető, kisebb felbontású előlapi kamera, stb).
Any advice? Első körben ne a hater-ek írjanak!Köszi szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest