Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saphirahick
tag
Sziasztok!
i9301i-m van (S3 Neo plus), lassan egy éves. Nemrég váltottam t-mobile-ra, és azóta a mobilinternet folyamatosan szétkapcsol. A hálózatot jelzi, de azt írja ki hogy "csatlakozás". Vagy nagyon sokat kell várni, hogy bejöjjön, vagy mobil adatokra kell nyomni egy 'ki-be'-t és újra csatlakozik.
Előtte a vodafone-nál voltam, ott nem csinálta. SIM csere már volt, nem az okozza, szervizben azt mondták, hogy ismert a probléma, de nem device hiba, hanem szolgáltató.
Meg tudja ezt bárki erősíteni?
Tapasztal bárki ilyesmit?
Android 4.4.2 fut rajta, esetleg újabb nem gyári ROM megoldhatná ezt? (Bár még 1 év grai van rajta, amit nem biztos, hogy fel szeretnék áldozni.)Köszi szépen előre is!
-
Saphirahick
tag
Sziasztok!
Mostanság terveztem egy ilyen telefont venni 70-ért. Körbenéztem alaposan a piacon, de lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet, esetleg tudtok jobbat hasonló összegért? (Maximum 75k). Tudni kell, hogy nekem most egy Nokia 5530-asom van, tehát ahhoz képest ez egy csúcskategóriás telefon, és nagy előrelépés.
Nyilván találni jobbat, csak milyen áron... Plusz ebben az árkategóriában nem igazán találtam olyat, ami mindenben jobb lett volna (Pl. ott a Nexus 4, aminek a hardvere erősebb, de régebbi, nem bővíthető, az akksi sem kivehető, kisebb felbontású előlapi kamera, stb).
Any advice? Első körben ne a hater-ek írjanak!
Köszi szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nyilván találni jobbat, csak milyen áron... Plusz ebben az árkategóriában nem igazán találtam olyat, ami mindenben jobb lett volna (Pl. ott a Nexus 4, aminek a hardvere erősebb, de régebbi, nem bővíthető, az akksi sem kivehető, kisebb felbontású előlapi kamera, stb).