Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
Saphirahick
üzenetére
Szia!
Én is T-s vagyok, és nálam is jelentkezik folyamatosan ez a hiba...
Az egyik fórumtársnak is volt ilyen problémája, ha jól emlékszem szervízbe is adta, és újratette a telót. Én még nem jutottam odáig, hogy gyaluljam a telómat. Elvileg az majd megoldja. Ja, és gyári rom van rajta nekem is. Töröltem néhány javasolt alkalmazást, és attól kicsit jobb lett, olyan gyakran már nem dobálja a netet, de a folytonosság megvan. -
Andrewstarr
aktív tag
válasz
Saphirahick
üzenetére
Telenor-nál nem tapasztaltam én sem ilyet.
-
dzsi23
addikt
válasz
Saphirahick
üzenetére
Sokan jeleztek már itt ilyen hibát, és tudomáson szerint, mind t-s volt. Én telenoros vagyok, nincs ilyen problémám, és te is leírtad, hogy a vodafone-nál sem volt, szal részemről meg tudom erősíteni, hogy a t-nél van a hiba.
Bár nem tudom, hogy más készülékeknél is előfordul, vagy csak a Neo nem kompatibilis a t-vel. 
-
wanted01
csendes tag
válasz
Saphirahick
üzenetére
Összehasonlításképp valaki tudna infot adni (akinek már van tapasztalata) az S3 és az S3 Neo valós üzemidejéről. Elképzelhető, hogy valamelyik tovább bírja?
-
Blac1
aktív tag
válasz
Saphirahick
üzenetére
Szia!
Ott van például a Alcatel One Touch Idol 2 S. Jó 10 ezerrel olcsóbb, de a fórumon elég sok rosszat írnak róla, viszont 4G-vel. Vagy a Sony Xperia M2. Az egy jó 10 ezerrel drágább, gyengébb kijelzővel de erősebb hardverral és 4G-vel. Szerintem ha a 4G és az OTG hiányával együtt tudsz élni akkor jó választás lenne az S3 Neo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- OLED monitor topic
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Bár nem tudom, hogy más készülékeknél is előfordul, vagy csak a Neo nem kompatibilis a t-vel.