Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmann
őstag
Hali!
Én 3 hete használom a Neót, és nem tudok rosszat mondani rá. A kamerája szuper jó képeket lő, vetekszik a középkategóriás digitális gépekével, még gyengébb (de nem teljesen sötét) fényviszonyok között is kevés a zaj, és szépek a színek, jó a vonalélesség (szerintem). Xperia SP-hez tudom viszonyítani, ég és föld a Neo javára.
A Real Racing 3 pillanatok alatt betölt, és mindenféle minőségbeli állítgatás (RR3 graphics nincs is fent emiatt, míg SP-n fent volt) nélkül fut szaggatásmentesen.
A +200 Mhz-cel emelt órajel, a fél gigával több memória, és a 16 Gb tárhely, az Amoled kijelző és az átlagfeletti kamera miatt megéri a felárat a kategóriatársakkal szemben szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Update 10.21. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest