Hirdetés
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz
darkmann
üzenetére
Az utolsó verziót felrakva találkoztam a qcamera hibával. Viber és skype volt fent. Skype csak telepítve volt elindítva nem, mikor másodszor jött a hiba leszedtem a skype-ot. Azóta rendben. A kettővel korábbi verzió volt sokáig fent skype használata mellett is ment bár az is frissült. Összegezve rendben van.
-
Roland0224
senior tag
válasz
darkmann
üzenetére
Mihez képest ? A gyárihoz ? Jónak jó de nekem annyira nem jön be másnak tetszik ha gondolod nézz videókat youtube-n hogy néz ki. Stabilnak stabil szerintem játékok ugyan úgy futnak rajta nekem a real racing3-nál semmi különbség nem volt.Ami nagy előnye,hogy jobban testre szabhatóbb mint a gyári rom.
-
darkmann
őstag
válasz
darkmann
üzenetére
[http://www.androidpit.com/how-to-calibrate-the-battery-on-your-android-device]

Remélem ez beválik...
-
KakasSoft
tag
válasz
darkmann
üzenetére
Miről akarsz frissíteni? Gyáriról odin-nal twrp felrak, twrp-ben wipe. Korábban letöltött cm12.1 (külső kártyáról) flash. Nulláról szoktam kezdeni a telepítést. Megformázok mindent, ha lehet f2fs-re (data és cache). I/O row-on van alapból. A noop beállítást is szoktam használni. Jelenleg cm12.1 alatt nem piszkáltam, tehát row.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Egyedi ékszerdobozka
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Így van. Szerencsére már működik. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)