Új hozzászólás Aktív témák

• KakasSoft

tag

Öszetett a probléma. Legalább kétféle verzió létezik. Egyik XC ill. XX pda. Ha az ellenkező verziót felrakja valaki az első kamera bekapcsolásánál hiba jelentkezik, ezen restart sem segít. Beragadt magokat szerintem több minden okozhatja. Jelenleg az a helyzet, hogy lollipop-ot használok, ennél jön a viber probléma. Halkan megjegyzem ma frissült és még nem jött elő, pedig a teszt kedvéért küldtem képeket, de ez még nem jelent semmit. Majd tesztelem még. Jelenleg cool tool appal monitorozom a cpu frekijét ill. a legerőforrás igényesebb alkalmazást. Korábban írtam, hogy viber képküldés után eltelik egy kis idő, majd a telefont ébresztve cool tool grafikonon látszik a kikadt proci és a camera-daemont írja. Szerintem az lenne a legjobb, ha többen tudnák figyelni (gyári rom, lollipop cm11 stb. XC és XX verziósok) a hiba okát. Mert olyan sok dolog változik, hogy nem lehet tutira kijelenteni a probléma okát. Mindjárt küldök egy screent, hogy néz ki. Én csak a grafikont hagytam bent meg a processt. Még ezzel néztem bár ez fizetős. BetterBatteryStats_2.0.0.0B2.apk . Vele is szépen láttam az akkuzabáló daemont.

Új hozzászólás Aktív témák