- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
Öszetett a probléma. Legalább kétféle verzió létezik. Egyik XC ill. XX pda. Ha az ellenkező verziót felrakja valaki az első kamera bekapcsolásánál hiba jelentkezik, ezen restart sem segít. Beragadt magokat szerintem több minden okozhatja. Jelenleg az a helyzet, hogy lollipop-ot használok, ennél jön a viber probléma. Halkan megjegyzem ma frissült és még nem jött elő, pedig a teszt kedvéért küldtem képeket, de ez még nem jelent semmit. Majd tesztelem még. Jelenleg cool tool appal monitorozom a cpu frekijét ill. a legerőforrás igényesebb alkalmazást. Korábban írtam, hogy viber képküldés után eltelik egy kis idő, majd a telefont ébresztve cool tool grafikonon látszik a kikadt proci és a camera-daemont írja. Szerintem az lenne a legjobb, ha többen tudnák figyelni (gyári rom, lollipop cm11 stb. XC és XX verziósok) a hiba okát. Mert olyan sok dolog változik, hogy nem lehet tutira kijelenteni a probléma okát. Mindjárt küldök egy screent, hogy néz ki. Én csak a grafikont hagytam bent meg a processt. Még ezzel néztem bár ez fizetős. BetterBatteryStats_2.0.0.0B2.apk . Vele is szépen láttam az akkuzabáló daemont.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Formula-1
- PlayStation 5
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest