- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
válasz
csucsu21 #1262 üzenetére
Annak idején mikor felvetettem a témát (mindenki írta, hogy így az akku, úgy az akku, ezért regisztráltam ide
), beragadt mag beépített e-mail kliens gyanús volt ill. a mobilnet bekapcsolása után hamar beragadt. Talán ez a "kisebbik" baj a másik probléma (amit, ha minden igaz a google szolgáltatások valamelyike okoz) , hogy nincs alvó mód, tehát nem kapcsolja ki a procit sötét képernyőnél. A beragadt proci vizsgálata elakadt mikor lollipop-ra váltottam, itt nincs ilyen. Alvó mód hiány itt is volt, de azt a pa gapps okozta (google).
-
dzsi23
addikt
-
Jhonny Cage
tag
-
Borg76
tag
válasz
csucsu21 #566 üzenetére
Nyugodtan vedd meg a S3 NEO-t, nem fogsz csalódni. Kijelzőn nekem gyárilag volt fólia, azóta is az van rajta, így nem tudom mennyire karcolódik. Valami tokféle biztos kell, mert a fényes hátlapon még a hajszálkarcok is hamar látszanak. Maga a működése hibátlan, hasít ahogy kell, mindig van elég memória. A gyári launcher is teljesen jó, azzal használtam, most Novát raktam fel. Térerő, wifi, gps, kamera hibátlan.
Ami negatívumot meg lehet említeni, az akksi és a melegedés. Ha egész nap nyúzod este biztos tölteni kell, és érezhető a melegedés, de eddig nem volt hatása a működésre.
A G2 mini-t gyorsan felejtsd el, nem lehet egy lapon emíteni a két telefont.
Minden telefonom rootolva, buherálva volt, hol csak kiváncsiságból, hol meg azért mert, másképp nem volt használható. Itt most nem érzem még szükségét, teljesen jó úgy ahogy kiveszed a dobozból -
zsoika
addikt
válasz
csucsu21 #566 üzenetére
Szia! Van rajta fólia gyárilag de az ujjaid lenyomatától szellemképes a kép, én lecseréltem.
Igen melexik kb 1/2,3/4 óra net facebook és 58-60 fokos. Érezni hogy meleg a hátulja alul.(függetlenem van 2simes) Nem idegeskedek rajta meleg azt kész.
Nem lassul de valóban 80% körüli a RAM használat a gyári 4.4.2vel.
Tok az jódolog de azzal még hamarabb meleg. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest