- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanz
tag
Tönkre ment a régi akksim és vettem újat, viszont nagyjából 6 óra hosszát kell töltenem. Ez rengeteg idő. Két hét után sem változott a helyet így visszavittem, becserélték. Ugyanaz történik. Szereztem másik töltőt, semmi változás. Mi lehet a baja?
-
Hanz
tag
Kezd haldokolni az akksim. A sima s3-é jó bele??
-
Hanz
tag
válasz
AeSDé Team #2182 üzenetére
Nekem is történt már ez mikor neteztem intenzíven huzamosabb ideig 3g-n. Úgytünik ez izzasztja a telefont rendesen mert igen csak feltud melegedni. Ekkor elkezd csíkozódni a képernyő és kikapcsol a készülék. Az akksiban akármennyi energia is volt, csutkára merül azonnal. 3-4 hónapja igy jártam párszor. Megoldás az hogy módjával netezek, mikor észreveszem hogy elkezd melegedni akkor hagyom kicsit pihenni. Azóta semmi gond, minden flottul megy.
-
Hanz
tag
Kb fél éve megvan a készülék. És az utóbbi időben olyat csinál hogy képernyőt mintha valami zavarná 1-2 mpig, beremeg a kép majd kikapcsol, és az akksiban nem marad szufla. Ma 84%-on volt majd egy pillanat alatt 0 lett. Csak töltővel bírtam bekapcsolni. Az akksira gyanakszok, de emígy normálisan működik. Mit szóltok mi lehet?
-
Hanz
tag
Sziasztok. Én is beléptem a klubba
s3 miniről jöttem. Pöpec a telefon, nincs mekegés , makogás, döcögés
Egy bajom van, hogy sok zenét hallgatok fülesen keresztül és bizony gyengébb mint az előző teló
Kérdés az hogy lehet-e rácuccolni az Acid audio engine-t? Vagy bármi módon feljebb tolni a hangerőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest