- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Nagy dilema
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raphouse
csendes tag
128GB/6gb modellem van és màr majdnem tele a memória a gyári kamera szoftver fökamerája pedig olyan lassan lövi a képet, hogy a mozgó gyerekemet sosem tudom normálisan lefényképezni.Van másnàl is ilyen?
-
Raphouse
csendes tag
Valakinek valami ötlet arra hogy esti fotozásnál àllandóra lehet-e tenni a vaku lámpájàt ? Mert a huawei p30lite-nàl volt ilyen de a samsungnál nem találtam erre megoldàst.
-
Raphouse
csendes tag
Lehet hülye kérdés de az hogy van hogy az s22nek jóval kisebb az akksija és youtube akksi teszteken tovább bírja mint a 21fe?
-
Raphouse
csendes tag
Sziasztok! Most akarok venni szolgáltatónál egy s21fe-t 190ezerért.A kérdésem amit olvastam róla, hogy az exinos procis melegszik nagyon de az enyém snapdragonos lenne, szóval akinek van ilyen nagyon melegszik?S22 meg amin gondolkodom de annak nagyon kicsi az akksija bár kamerában jobb. Melyik lenne a jobb vétel?
Azt nem említettem hogy ez a 6gb verzió.
A 8gb játék esetén észrevehető különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honda topik
- Kés topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Phantom Violet, Teljesen Újszerű, Gyönyörű Állapotú, Lila, Garanciális
- Samsung bontott kijelzők eladóak!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest