- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
válasz
MikeWazowski #6412 üzenetére
A OneDrive hibatlan tovabbra is, nagyon jok lettek a Microsoft appok droidon.
-
turbulencia8
őstag
Lement nagyon az s20 tokok ara, igy vettem a tesztben is lathato bortokot: nagyon szep eloben! A telo sarkain pont annyira all ki, mint a korabbi Nilkin szilikontok. Turazashoz persze nem a bortokot fogom vinni, de irodaba pont megfelelo es elegans.
-
turbulencia8
őstag
Nagyon tetszik s20-on az android 11, szepen optimalizalta a samsung.
-
turbulencia8
őstag
válasz
eladogeppc #5116 üzenetére
Persze, erdemes, jo aron kaphato. Raadasul meg az FE-nek is kisebb a kavaja, mint az iphone-oke.
-
turbulencia8
őstag
válasz
kisselandras #4909 üzenetére
Ott szerintem fizikailag rossz az akku.
-
turbulencia8
őstag
válasz
Rinocerosz #4880 üzenetére
Nekem az értesítések teljesen rendben vannak, illetve nem változtak a közepes energiatakarékossággal. A Gmail és Messenger Lite előtte is vacakolt, szóval minden a megszokottak szerint működik. Amúgy az adaptív módot nem kapcsoltam be, csak a közepes energiatakarékosságot, így a készenléti fogyasztás jelentősen csökkent, viszont az általad említett Bixby rutinos widgettel ismét 120 Hz-en használom az S20-at, és ez a kombináció zseniális.
-
turbulencia8
őstag
válasz
Rinocerosz #4864 üzenetére
Amugy nekem pont forditva sukerult, elobb kapcsoltam be a kozepes energiatakarekossagot, es a bixby rutinnal pedig a 120 Hz-et.
-
turbulencia8
őstag
válasz
Rinocerosz #4864 üzenetére
Ez nagyon jó, köszi!
-
turbulencia8
őstag
válasz
szevassag #4862 üzenetére
Ha bemegyek az eszközkarbantartóba, ott tovább az akkura és akkuhasználatra, a fogyasztási diagramok alapján naponta átlag két órát van bekapcsolva a képernyő. Sokat telefonálok, és a háttérfogyasztás sok. Hozzá kell tenni, hogy olyan helyen dolgozok, ahol nagyon rossz beltéren a térerő, ezért csak a közepes akkukímélő móddal van biztosan meg az egy nap (amikor megvettem az S20-at, én is 120 Hz-en kezdtem használni, de mostanság kikapcsoltam).
-
turbulencia8
őstag
En par napja kapcsoltam be az akkuidore optimalizalt modot, egyelore nagyon elegedett vagyok vele.
-
turbulencia8
őstag
A minap korlatozta az S20-am a Spotify hatterben valo futasat es fogyasztasat. Este jott ez az uzenet, pedig csak reggel hallgattam zenet kb. 20 percig, szoval elfogadtam a korlatozast. Azota sokkal jobb az uresjarati uzemido, ezt nem gondoltam volna.
-
turbulencia8
őstag
válasz
Rinocerosz #4673 üzenetére
Szerintem is a készenléti fogyasztást kellene javítani, de az is elviselhető. Nekem ez az első olyan telefon, ahol alig fórumozok, mert nem kell sokat mókolni. mint a korábban a BlackBerry-ket.
Kiemelten jól működik a fényképek, doksik OneDrive-os szinkronizációja, szeretem a gyorstöltést és a Dex is hasznos pl. céges gépen saját doksit szerkeszteni. -
turbulencia8
őstag
válasz
Rinocerosz #3853 üzenetére
Az enyém nem igazán melegszik, pedig egyre többet használom Dex módban is. Nem lehet, hogy rossz a tok?
-
turbulencia8
őstag
Sziasztok! Én két hete használok sima S20-at; nagyon megszerettem, iszonyat gyors 120 Hz-en.
Érdeklődök, hogy eSIM-mel használja valaki? Roaming közben nem problémás az eSIM? Van értelme biztonsági szempontból? Pl. lopás esetén a flash nem törli, de flash után egy manuális, sim manager-ből indított factory reset már kiszedheti - ha jól értem ezt az xda fórumot. Szóval lenne bármi gyakorlati/biztonsági értelme eSIM-re való váltásnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged