- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskrie
újonc
Nos, az első két nap tapasztalatai az S20-al kapcsolatban (s7-ről váltottam 3,5 év után):
Ujjlenyomatos és az arcos feloldás is remekül, gyorsan működik, nem állítottam rajta semmit. Melegedés szokott lenni főként akkor, ha több dolog között váltok gyorsan pl. pár képet elkattintok és rögtön váltok youtubera videót nézni stb. Ez általában inkább csak langyosságot jelent, de volt már, hogy forró volt a telefon, bár ez még első nap a frissítés előtt volt tapasztalható leginkább.120Hz sokat hozzá tesz az élményhez, gyönyörű a kijelző, szép és jövőálló a design. Nekem hiányzik a pulzusmérő én sokat használtam. Jack hiányát még nem éreztem , 2 nap után nehéz is lenne...
Üzemidőt tekintve:
Első nap: 5 óra kijelzőidő 95-1% szupergyors töltéssel töltöttem. 120Hz on, AOD on, Dark mode on, Wfii, 1 sim, optimalizált teljesítménymód, adaptív energiatakarékosság, automata fényerő.
1 óra játék, 45p Youtube a többi szoftverfrissítés, alkalmazások telepítése, facebook, messenger, böngészés, kamera kipróbálás.Második nap: 5 óra 44p kijelzőidő 100-10% sima töltéssel töltöttem (Elvileg accubattery szerint 7:14-ig elment volna). 120Hz on. AOD on, Dark mode on, Wifi és kb. fél óra mobilnet, hely bekapcsolva, 1 sim, optimalizált teljesítménymód, adaptív energiatakarékosság, automata fényerő.
Facebook, instagram, chrome, messenger, 15p navigáció, fotózgatás, fél óra bixby-vel szórakozás.
13,8%-ot merül óránként a telefon kijelzővel és 1,6% körül kikapcsolt képernyővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest