Új hozzászólás Aktív témák

• huskrie

újonc

Nos, az első két nap tapasztalatai az S20-al kapcsolatban (s7-ről váltottam 3,5 év után):

Ujjlenyomatos és az arcos feloldás is remekül, gyorsan működik, nem állítottam rajta semmit. Melegedés szokott lenni főként akkor, ha több dolog között váltok gyorsan pl. pár képet elkattintok és rögtön váltok youtubera videót nézni stb. Ez általában inkább csak langyosságot jelent, de volt már, hogy forró volt a telefon, bár ez még első nap a frissítés előtt volt tapasztalható leginkább.120Hz sokat hozzá tesz az élményhez, gyönyörű a kijelző, szép és jövőálló a design. Nekem hiányzik a pulzusmérő én sokat használtam. Jack hiányát még nem éreztem , 2 nap után nehéz is lenne...

Üzemidőt tekintve:

Első nap: 5 óra kijelzőidő 95-1% szupergyors töltéssel töltöttem. 120Hz on, AOD on, Dark mode on, Wfii, 1 sim, optimalizált teljesítménymód, adaptív energiatakarékosság, automata fényerő.
    1 óra játék, 45p Youtube a többi szoftverfrissítés, alkalmazások telepítése, facebook, messenger, böngészés, kamera kipróbálás.

Második nap: 5 óra 44p kijelzőidő 100-10% sima töltéssel töltöttem (Elvileg accubattery szerint 7:14-ig elment volna). 120Hz on. AOD on, Dark mode on, Wifi és kb. fél óra mobilnet, hely bekapcsolva, 1 sim, optimalizált teljesítménymód, adaptív energiatakarékosság, automata fényerő.
    Facebook, instagram, chrome, messenger, 15p navigáció, fotózgatás, fél óra bixby-vel szórakozás.
    13,8%-ot merül óránként a telefon kijelzővel és 1,6% körül kikapcsolt képernyővel.

Új hozzászólás Aktív témák