- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz
icemad #33530 üzenetére
Egy szilikon tokról van szó, amiben van egy vékony alumínium lap, hogy legyen tartása... Mielőtt rendeltem ez nem szúrta ki a szememet, hogy le van írva, onnan jöttem rá, hogy nem megy a vezetéknélküli töltés. Az egész tokban a tetejétől az aljáig van, baromi vékony, mert az egész tok is vékony.
"- SZILIKON TOK: Minden oldalról körbeveszi a készüléket, kifejezetten védőtok, oldalt bordázott résszel (könnyebb fogni, nem csúszik ki a kézből). Nem lehet félbehajtani, a hátoldalba rögzített alulap miatt. Kifejezetten védőtok, ezért nem ultravékony, nem lazul meg."Valószínűleg az egész fehér lap alatt van egy vékony alu, másra nem tudok gondolni.
Nekem kényelmesebb és egyszerűbb, mint kártyával, ezért is használom a telefont a fizetéshez, de ez most irreleváns részemről.
Csak, hogy szét kell-e vágnom a tokot vagy nem használnomPróbáltam tesztelni, hogy működik-e NFC-s fájlküldés, de egyszerűen nem tudom tok nélkül sem működésre bírni
Régen nem csak össze kellett érinteni 2 telefont és csinálta magától?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest