- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
válasz
MikeWazowski #12996 üzenetére
Meg az üzemidő is full gáz...
Nem mozog az AOD sem.... -
balintka
addikt
Sziasztok, csatlakozom egy prizma zöld S10+al. Első flagship-em, eddig mindig az előző generációs modelleket vettem. Nagyon tetszik.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Markizmark #12993 üzenetére
csak szivat.
-
Markizmark
addikt
válasz
Parallaxis #12992 üzenetére
és abban hol? nem lelem
-
dkovizoli
addikt
Az, hogy mi átlag felhasználók nem látjuk milyen változásokat eszközölnek hónapról hónapra, még nem jelenti azt , hogy nincs más is reszelgetve a motorban. Ezenkívül én örülök annak is, ha a felfedezett biztonsági réseket, legalább havonta megpróbálják javítani. Főleg egy flagship esetén. Ha már ennyi pénzt áldozok rá.
-
jacis
nagyúr
válasz
MikeWazowski #12982 üzenetére
Amikor jön egy komolyabb frissítés ami hoz magával bármi újítást az érthető módon várva van mindenki részéről, de egy biztonsági frissítés ami gyakorlatilag egy átlag user számára semmit nem ad pulszban akkor nem tudom megérteni az idegeskedést.
Amit Te leírtál az elmossa a kettő közti határt és félrevezető. Én is várom a frissítéseket de egy biztonsági update nem érdekel mikor jön meg. -
Valkűr
addikt
Jaaaaj valamit elallitottam, hang jön h üzim van de semmi mas. Mit kapcsolhattam ki 😁😁😁 se ertesitesi sav, sd felugro ablak
-
Az új Play áruházhoz hol tudom a night modot bekapcsolni? Kisüti a szemem ez a vakító fehér.
-
MikeWazowski
veterán
Soha nem fogom megérteni az ilyen hozzászólásokat.
Szerinted miért kell a frissítés? Mire jó? Egy szoftver kb. soha nincs kész, mindig van mit javítani/fejleszteni és Ő erre vár. Nem akarok személyeskedni, úgyhogy itt inkább be is fejezem, de az biztos, hogy nagyon buta felfogás. -
zzola
titán
Igazán javithatnák az értesítéseket! Elolvasom a leveleimet, de a felső sávból nem tűnik el az ikon.
-
Valkűr
addikt
Fu bakker, egyszerűen nem tudom megszokni ezt a play aruházat, mi a fax lett ezzel. Hát valami katasztrofa...Most ez valami uj frissités miatt lett ilyen, vagy mi a francért állt át?
-
-
Padam
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom tapasztalt-e mar ilyet, probalgattam kulfoldi forumokat is nezni, de nem talaltam sehol megoldasi javaslatot ra.
Sajnos a wifi nagyon gyenge, van egy A1-es mobilom is, ami van hogy mar racsatlakozik egy wifire, amikor az S10+ meg csak nem is latja.
Probaltam mar resetelni a halozati beallitasokat, de sajnos az nem segitett rajta.
Elore is koszi a tippeket!
-
HorviGabi
aktív tag
Csak költői kérdés, de vajon a T-s telefonra jön még update ebben az évszázadban? Vicc kategória komolyan.
-
bigsee
addikt
-
icemad
nagyúr
válasz
Gedeon31 #12950 üzenetére
Biztosan mozog. Ha ráérsz tudsz csinálni tesztet. Egy kis darab papírt (postit pl.) rakj az óra aljához pontosan. Nézd meg egy óra múlva. Tuti, hogy nem ott lesz. És ez beégés elleni védelem. Valaki itt mondta, hogy ez a legjobb kijelző. Ez így igaz, de sajnos a beégés az ára.
-
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
Olvastam pár tesztet, itt a fórumon is rákerestem hogy mit bír egy S10, ha van aki dual sim-el, gps, BT és folyamatos mobilnet mellett használja, érdekelne a tapasztalata üzemidő terén.
köszi
Balázs
-
hanti
senior tag
Az AODNotify kapott egy frissítést és már az ujjlenyomat olvasó körül is tud jelezni! Érdekes?
-
Nordik
őstag
YouTube Vancednek feltétele a MicroG? Igazából csak zenét hallgatnek stb, nem használom ki a bejelentkezés adta lehetőségeket. Illetve kicsit féltem is kiadni külsős programnak az adataim.
A másik, hogy ha fent van a Vanced mondjuk aktuális legújabb verziója akkor nem szabad frissíteni a hivatalos youtube appot? Vagy ez teljesen független?
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Sajnos nem javult meg a telóm, még hard reset után is úgy érzi mintha be lenne ázva.
Gari ügyben van beváltabb leadási pont? Le lehet adni a experience store-okban is?
-
Markizmark
addikt
válasz
thamasz #12937 üzenetére
Ha "árnyékos" helyen vagy akkor felcsavarja a teló az adóteljesítményt, hogy megtartsa a kapcsolatot, ezért merül jobban.
A nagyobb adóteljesítmény pont nem egészséges. Bár se pro se kontra nincs bebizonyítva semmi.
Off:
Nagyfeszültségű terek közelében megnő a leukémia esélye, ez már valamennyire bizonyított.
Pl. trafóház (22/0,4kV , 11/0,4kV) vagy 132 és 400kV-os távvezeték közelében élni nem a legjobb (a falvak közti 22kV-s is már tud ciripelni ködös időben...) .
Minden váltakozó feszültségű vezeték/kábel körüli sugárzás/térerő ugyanaz az elektromágneses sugárzás, mint a mobiloké, csak az 50Hz-es, nem GHz tartományú, viszont sokkal "erősebb" (V/m-ben mérve), mint a telefonoké.
Van egy kis hiszti az 5G miatt, mert hogy az már erősen GHz tartományú (a sugárzás energiája a frekvenciával nő) IS LEHET, de nem mindegyik erre fenntartott tartomány ilyen, lesz 1000MHz körüli is. Városokban ahol kisebb területen kell ellátni több készüléket ott nagyobb frekvencián dolgoznak, de ennek a hatótávja kisebb. Míg vidéken inkább a 800MHz-es tartományú 4G a használatos. Ez kevésbé gyors, de nagyobb területet tud ellátni 1 torony. Ugyanez lesz a helyzet az 5G-vel is.
De mondom, ezekben a kommunikációs tartományokban még nincs bizonyítva semmi, sem az, hogy káros, sem az, hogy nem. Majd amikor az Y és Z generáció megöregszik, akkor talán ki tudunk mutatni valamit. Elég fiatal még ez a tudomány.
Az ilyen clickbait cikkeket pedig óvatosan kell kezelni, mert egyik telefon sem lehet nálunk forgalomban, ami túllépi az EU-ban megengedett sugárzási küszöböt. -
thamasz
senior tag
[Cikk a telefonok sugárzásáról] , ezért merülünk annyira, mert gyenge a kapcsolat a tornyokkal, viszont egészségesebb??
-
sgeza
veterán
válasz
MikeWazowski #12932 üzenetére
Ha K&H-s kártyád van, akkor hagyd a Simple-t! A K&H-nak ezer éve van saját alkalmazása. Miért nem azt használod? Ráadásul azzal még a netbankba (mármint PC-n) is be tudsz lépni mobillal ujjlenyomattal. Úgy értem, hogy nem SMS azonosítással, hanem mobil tokennel.
-
válasz
MikeWazowski #12932 üzenetére
A simple csak otp-s bankkártyáról tud fizetni, hiába regisztrálsz más kártyát. A nem otp-s kártyákat csak arra tudod használni, hogy az otp-s virtuális számládra utalj pénzt (feltöltesz egyenleget).
-
jacis
nagyúr
Eddig srácok nem nagyon tudtam olyat csinálni ami a telefont felmelegítette volna. Szerintem nagyon jó a hőcserélő megoldás és persze a proci is jól ki lehet dolgozva ezt látva.
Viszont ma sikerült megtalálni a pontot ami odavert a telefonnak ilyen szempontból.
Két másik telónak adtam több órán keresztül netet úgy hogy sokszor nem nagyon volt térerőm (mentünk Balatonra) és közben qi töltőn volt a teló. Olyan forró volt hogy inkább levettem a töltőről és hagytam hagy merüljön, de így is csak langyosra tudott visszahűlni. -
trialboj
őstag
válasz
marquuard #12903 üzenetére
De hát az mindig ugyan ott van, az miért jobb mint a kamera animáció? Ami színt is vált, és állandóan köröz, hogy ne ugyan az a led világítson?
Marhaság ez az amoled
francért nem tudtak egy rendes értesítő ledet belerakni, az nem elég high tech?
És arra mi a magyarázat, hogy alapból nem tudja a telefon, ha értesítés jön az felvillanjon a képernyőn, külön appot kellett rá töltsek (glimpse, btw nagyon jó ajánlom mindenkinek) mikor megtudtam hogy ez tényleg így van, leesett az arcom, a beépített edge display is egy vicc, 10mp-et sem világít, ennek nem értem így mi értelme van.
Ugyanúgy ahogy az általuk is elismerten alacsony biztonságú face unlock is egy olyan ficsőr, amit láttak mástól, de nem toltak bele elég pénzt hogy kifejlesszék normálisan, de azért kiadták mert jó ez így.Ez az első közel flagship és egyben samsung telóm, de nem érezem azt hogy a technológia csúcsa van a kezemben, pedig elméletben ezt az életérzést akarják eladni.
-
bostone
addikt
Két mobillal ezelőtt a bb-nek még nem élt ez a szolgáltatása. És az nfc is bizonytalanul csatlakozott.
Az előző mobilomból hiányzott az nfc.
Az S10+ ebből a szempontból is remekül vizsgázott. Szinte még hozzá sem ért a leolvasóhoz, máris könnyebb lettem néhány ezressel.
A bankok részéről nem ártana némi igyekezet, mert szerintem ez inkább jövőbe mutató szolgáltatás, mint a plasztik kártya.
Más
A dexet ki lehet samsung tv-re lőni wifin is?
-
LoGeN90
aktív tag
1.generációs Dex stationnel megy az S10?
-
bostone
addikt
Hogyan tudok hitelkártyát váltani?
Amikor beállításra került a sor, elutasítottam, hogy melyik kártya legyen érvényes, elutasítottam.
Most nem találom a beállításokban.
A bank saját alkalmazásáról van szó.
Most a simple az aktív, de arra épp nincs feltöltve elegendő összeg. -
dkovizoli
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest