- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab120
tag
válasz
bandi0000 #12299 üzenetére
Sajnos igen kialakult már az a reflex a reggeli ujjlenyomatolvasástól kezdve, hogy nem sikerül elsőre feloldani.
Természetesen minden irányból próbáltam..
Pont ezért írtam,hogy az s6-nál volt ennyi hibatalálat,illetve az s8/s8+-on, az s7 Edge-n minden flottul ment..
Ráadásul egy időben regeltem egy redmi 4x-el, azon egyből észlel,ezen nem, és ez rohadt idegesítő, persze, hogy fikázom ezért, közel 10x annyiba kerül,mint az.
Nincs ,,munkás'' kezem, irodai környezetben dolgozom, és természeesen ennyi teló használata után tudom,milyen az,ha víztől,vagy kiszáradt bőrtől nem old fel a telefon.
Úgyhogy igen, ezért lehet fikázni a telót,ahogy az akksi idejével sem kell dicsekedni, ezen felül nyilván az eddigi legjobb telóm. -
Pioneer
őstag
válasz
bandi0000 #12189 üzenetére
Nálam is volt hasonló probléma, amikor az OTA-n lejött az update, hiába csináltam 2x is FR-t az sem segített. Aztán valahol olvastam, hogyha Odin-nal felteszem ugyanazt a romot, akkor az megoldja a problémát. Csak az a lényeg, hogy a sima CSC-t kell feltenni, nem pedig a HOME_CSC-t, mert az benne hagyja bug-okat.
És tényleg bevált!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bandi0000 #12189 üzenetére
Nem használok mobilon chrome-ot már egy jó ideje, tudom, hogy jó, de tempóban szerintem már egy jó ideje a gyári böngésző jobb.
Amióta megvan a Note, tiltva van.. Néha engedélyezem, ha esetleg valamiért kell, de azonnal le is tiltom utána, nem érzem, hogy szükséges lenen.
YT-vel nem tapasztaltam gondot.
-
james008bond
őstag
válasz
bandi0000 #9284 üzenetére
Viszont military grade :-). Amúgy meg ragasszon mindenki rá smirglit akinek csúszik :-). Régen amikor műanyagból készült akkor meg azt fikázta mindenki, hogy szappantartó meg biliműanyag. Soha smmi nem jó.
Ez a hsz nem feltétlenül neked szól.A tok egyébiránt jó csak a szélig érő fóliát sajnos felnyomja. Most egy Nillkin nature van rajta.
-
-
james008bond
őstag
válasz
bandi0000 #8751 üzenetére
Nekem tegnap jött meg és szerintem minőségi anyag. A keret valóban műanyag, viszont elég rugalmas és nálam tapadós. Szerintem a fém csúszósabb lenne. Egy bajom vele: felnyomja az Outfitteres szélig érő fóliát, ezért visszatettem a Nillkin Nature-t. Igaz az csak a karcoktól véd, viszont nagyítóval kell keresned, hogy lássad a telón, annyira "természetes", hogy szinte észrevehetetlen és a fóliával is megférnek.
-
válasz
bandi0000 #8529 üzenetére
Megkérdeztem tesómat, az ő Note 8 készülékén is ott a vékony fény csík. Megnéztem a pécsi MM kiállított darabot, azon is ott van.
Igazából itt nem is a résen jön ki a fény, hanem mivel az üveg le van kerekítve és a fém résszel az üveg széle szöget zár be és nem párhuzamos azzal, magában az üveg rétegében, abban a mm-ben vezetődik a fény és az látható.
-
válasz
bandi0000 #8523 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy az üveg és a fém keret közötti részen, ahol az illesztési rés van, sötétben a kijelző fénye átsejlik, szerintem az mindenkinél ilyen, csak van aki nem veszi észre. Nekem pl csak most tűnt fel először tavaly szeptember óta, és csak sötétben max fényerő mellett (ami ugye nem fiziológiás, mert soha nem használod így). Szeptemberben, mikor kijött néztem a sötét szobában, teljes fényerő mellett. Akkor még semmi nem volt, de azóta már párszor leesett tokkal, lehet picit lazul a ragasztás és kijön a "hiba". Az üveg alsó éle alá és oldalt is sok helyen megül a por, így nem csoda, hogy ott a fény is tud tükröződni.
Megnéztem a feleségem s8-án, azon is ugyan ilyen.
-
Taci
addikt
válasz
bandi0000 #8507 üzenetére
Van egy beállítás, amivel ha lefele húzod a főképernyőt, akkor az értesítési sávot nyitod meg. Így a kijelző aljáról is meg tudod nyitni, egy újabb lefelé irányuló húzással pedig ki is tudod bontani - én általában így kezelem, egy kézzel.
Beállítások --> Kijelző --> Kezdőképernyő --> Ért. panel gyors megnyitása
Fényszivárgás nekem sincs, pedig nagyon alaposan átnéztem vásárlás után.
-
törölt tag
válasz
bandi0000 #8143 üzenetére
Veheted a Note 8at. Nem fogsz csalódni. Nekem a note 7 volt anno az első, leszámítva a gránát ficsőrt nagyon bejött. Az s9+ kb ugyanaz lesz mint az s8+ kicsivel jobb hardwerrel. A note 8 10 nm soc-al rendelkezik ezért üzemidőben is lekörözi az S8-at. Egyre figyelj. Vagy ne merísd 0-ra, vagy amint kibontottad azonnal. Sajna én belefutottam egy ilyen hibába. 3 nap alatt részletesen teszteld le, ezalatt az idő alatt még cserélik azonnal ha bármi gebasz lenne. Még akkor is, ha valami miatt nem tetszik és inkább s8-ra esne a választásod. A maradék lét meg kérheted ajándék kártyára. Vagy fordítva is mehet. S8 és ha nem tetszik note 8. Miskolci MM-be nekem zokszó nélkül cseréltek mindig mindent. De a note 8al biztos, hogy nem fogsz mellé nyúlni.
-
-
Ákkk
addikt
válasz
bandi0000 #8003 üzenetére
Dxo teszteket jó fentartásokkal kezelni volt,hogy egy általuk nagyon jónak itélt optikát vásároltam ami csak az ő tesztjeiken volt jó máshol még a fele áru konkurenciát sem hozta azóta nem adok ezekre.
Otthonra a note 8 is jó videót készít ha komolyabb szinten űzöd akkor meg ne telefont mert annyival egyik sem jobb. Ez lassítás meg gyorsításos mánia a videózás terén főként nem telefonra való feature.
Aki a digitális stabit bekapcsolja annak nem meglepő ha dadog főleg ha mozgatja a kezét..... -
bigsee
addikt
válasz
bandi0000 #7922 üzenetére
IPhone 7 után felüdülés volt a mérete
Nem annyira kicsi, mint az, illetve nem annyira “nagy”, mint ami a méretéből adódik. Egy vastag Samu tokban van most, így is kezelhető, megszokás kérdése, de nézek valami vékonyabbat, nem szokásom dobálni, vigyázok rá. Mate 8 anno nagyobb döbbenetet okozott, mint ez...
Más: aki dualSim-el használja: nekem csak az egyes slotban van LTE, így oda raktam a netes kártyát. Telekom a neve és nincs hivószáma (ismeretlen). Kettesben van a hívások kártya (Telekom a neve és van hivószáma). Másnál is így van, hogy az egyesben nincsen LTE? Vagy csak én vagyok béna?
-
akooos
veterán
válasz
bandi0000 #7925 üzenetére
Az első képen mindkettőn van tok, a többin pucérak. Kézbe véve kicsinek tűnik már az S7E. Ha az S7E-t tudod egy kézzel használni, akkor ezt is fogod tudni, mert ez nyúlánkabb.Az s7e mocskos sajnos, de az a méretet nem befolyásolja
( a 4 kép kb 330 kb összesen, azért mertem így berakni, nem megás képek)
-
zzola
titán
válasz
bandi0000 #7832 üzenetére
Olyan nem volt!
(#7833) kengyel
Ha jó az elektronika, akkor nem is lehet lemeríteni 0-rá, mert előbb kellene kikapcsolnia a készüléknek. Nekem '94 óta van mobilom, sz@rrá nyüstöltem egyiket-másikat, de még sosem sikerült úgy lemeríteni egyiket sem, hogy szerviz legyen belőle.
Ha a N8 lemerül és nem lehet bekapcsolni töltést követően, akkor ott rég rossz valami... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bandi0000 #7601 üzenetére
Én mondtam, hogy szerintem nincs gond a mérettel.
Ezzel a fólia témával engem ki lehet kergetni a világból, plusz eléggé érzékeny rá, főként az spen. Nekem az S7E-n sem volt fólia, ezen sincs.
Nincs gond az akkuval, lehet nyüstölni elég rendesen..
3 fajta van, írisz, arcfelismerés, ujjlenyomat.
-
C-max
kezdő
válasz
bandi0000 #7601 üzenetére
Szia!
Én pont s7e-ről váltottam. Akksi eddig jobbat, többet nyújt mint az s7 edge, fóliának a screen knight-ot használok. Arc-írisz egyszerre nem megy, vagy az egyik, vagy a másik, természetesen mellé lehet még ujjlenyomat, és akár pin is. Tokok közül sokat próbáltam, gyári ledes, nem jött be. Ami mellett letettem a voksom az uag család 2 tagja, a plasma, és a monarch. Igaz nem olcsó de ezekkel megy a vezeték nélküli töltés, és úgy gondolom aránylag biztonságban van a készülék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest