Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
AndrewTdi
üzenetére
A gyári hálózati adapterrel használod? Ha van rá mód, próbálj ki egy másikat belőle. Esetleg egy másik konnektorba bedugni. Próbálj ki egy másik USB kábelt is. Előbb próbálj meg mindent kicserélni, ha más nem, egy teszt erejéig (hibakeresés), és ha semmi sem működik, csak akkor gondolkozz el a FR-en.
-
akooos
veterán
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Kevesebb, mint egy hete használom az Oreot, de ugyan olyan smooth, mint a Nougat volt. Kicsit gyengébb az akkuidő, de ezen kívül semmi hátrányt nem vettem észre Nincs az a lassulás és brutál merülés, mint amiről itt olvasni.
Német független telefonom van, a firmware is oda valósi.
-
-
zzola
titán
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Én meg azt nem értem, hogy neked mi a bajod azzal, ha valaki vár egy rendszerfrissítést? Kifizettem a zsét előre, egyben, nem darabokban! Az alap, hogy a rendszert a lehető legfrissebb állapotban megkapom! Bezzeg a sz@ros 2 forintot nem érő Samsung applikációk havonta frissülnek!
Tudom, neked jó lenne a win 3.1, azzal is lehet netezni...

-
Taci
addikt
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Note8-nál tudom, hogy az a helyzet, hogy az Exynos SoC sokkal többet ki tudott volna hozni a kamerából (pl. a lassított felvételek tekintetében), viszont a mellé szánt Snapdragon nem, így a Samsung chipet is vissza kellett fogni a Snapdragon szintjére (aka. lebutítani), hogy ne legyen különbség modellen belül.
Mostanra valószínűleg már a Snapdragon is elérte a szintet, így jöhet a sokkal jobb kamera-élmény az S9(+)-cel/-cal.
-
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Nálam ez a tok kicsomagolás után ment a kukába! A plexi nekem karcosan érkezett. Kb a körmöddel kopogtatva karcolható. Az oldala, mint írtad, vékony. Konkrétan semmilyen védelmet nem ad a telefonnak. Ez a tok védelem szempontjából egy lehelet vékony cafele tokkal említhető egy lapon, ami szintén maximum karc és kisebb (pl asztalra) ejtés ellen véd. Semmi több. Sem egy spigen, sem egy UAG védelmet nem szabad tőle elvárni. A fehér addig lesz szép, míg első alkalommal nem veszed ki a farmered zsebéből és konstatálod, hogy bizony megfogta. A hátulja teljes átlátszó, nem "pöttyözött, mint pl a clear cover, így hologramosodik.
-
zack
nagyúr
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Én már megtettem, és átálltam XEH-ra, rögtön a legelején, belakás előtt.
Mindenképpen érdemes feltenni. A szolgáltatós szoftverek nem arról híresek, hogy időben frissülnek. Először mindig a független jön, amit megkapnak a szolgáltatók, utána pedig megy a verseny, ki "ül" többet rajta.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyurma888
aktív tag
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Szia!
Nekem működik. Bixby labs legyen bekapcsolva, abban van benne a Samsung Music. Hi Bixby után ezt mondom neki: Play music in Samsung Music és indul a zene. Persze ezen már egyszerűsítettem, felvettem Quick commandsba és csak annyit kell mondanom, hogy Music
Kocsiba beülök elő sem kell így venni a telefont, nekem nagyon bejön
Persze néha elég hangosan kell megszólítani így zsebben 
-
Taci
addikt
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Ami az Alcantara mellett szól: sokkal szebb.
Viszont ennek zárt az alja (nekem fontos), és nem is kell annyira féltenem, mint azt az anyagot. Azt is használom, de csak "megjelenni", egy elegáns ruhához jobban "illik". És ahogy a fórumtársak már leírták, piszkolódik, idővel viseltes lesz. -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Az eredeti is elég sz@r,ami a minőséget illeti.Főleg zenehallgatáskor jön ki.Kipróbáltam,ment is vissza a dobozba.
Amúgy a vezeték nélküliek mennek most nagyon-ott a kapcsolódás bluetooth-on keresztül megy,de a minőséget ez nem befolyásolja.Van pár fülesem,és elég sokat kipróbáltam. -
kkp900
senior tag
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Egy sima szilikon biztos !De ez UAG gondolom nem kell bemutatni,hogy milyen minősítésű tokokat gyárt!Nem sima szilikon tokot javasoltam ,hanem UAG-ot.Mondjuk nekem iphone 6mat átlátszó szilikon tokban ami kb 3000 ft volt leejtettem kavicsos betonra és megvédte.De ez az UAG több védelmet nyújt.
-
zack
nagyúr
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Pénzt nem adnék érte, de gyári fülesnek a telefon mellé csomagolva elmegy. Persze annak, aki nem hallott még sokkal jobbat. De sporthoz inkább fogom a gyáriját használni mint a GR07-et.
"Ütöm-vágom" fülesnek szerintem jó, a zenét hallod, kb ennyi. Ingyen.
De fül kérdése is, hogy mi az ingerküszöböd a jó minőségre. -
csocsoszán
őstag
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Tragikusan gyenge! Basszus nélküli csörömpölő sz.r! Hú mekkora csalódás!
Ez úgy veri, hogy egy héten nem lehet említeni! Nem fogsz csalódni benne! (És ez "csak" egy kínai tucat! Ennél vannak sokkal jobbal. Mondjuk ott már más az árképzés!)
[link]
Ákkk: meghallgatnád a 600-as sennheiser-emmel meglepődnél! -
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon köszi.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kocsiba beülök elő sem kell így venni a telefont, nekem nagyon bejön
Persze néha elég hangosan kell megszólítani így zsebben