- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc összefoglaló szerkesztés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
malor
aktív tag
Bár fizikai munkát nem igazán végzek, de pl. rendszeresen futok a telefonnal. Kabátban van most télen..Izzadt kézzel megfogni az alcantra tokot, nem túl jó. Otthon a konyhában maszatolok vagy a fürdőben szintén lehetnek mindenféle nedves dolgok. Mondjuk csak lefröcskölöm valami zöldséggel/gyümölccsel/kajával/itallal, beleteszem valamibe, amibe nem kellene, stb.
Az alcantrában tényleg zavar, hogy az olyan tok, amivel mindig észnél kell lenni. Szerintem meg az a hasznos tok, ami biztonságérzetet ad. Tisztításról/tisztíthatóságról nem is beszélve.
Amúgy az alcantrában sem néz ki kisebbnek a telefonon. Ez a tok egész formás, sokkal több fantázia van benne. A leírása félrevezető. Háborúba nem ilyen tokot tennék rá
-
zack
nagyúr
Mindenkinek más tetszik. Ebben a tokban biztos nagyobb védelmet kap, mint a Bugattiban. De ez függ attól is, milyen magasról esik, hova, és melyik részére. Ez pedig szerencse kérdése.
Én irodában vagyok, ott nincs kitéve extrém körülményeknek. De fizikai munkavégzés esetén biztos hasonló tokot vettem volna, mint a tied. -
malor
aktív tag
Ma én is beújítottam egyet. A szürke alcantra tokot féltettem, mert előfordulhat, hogy nem steril kézzel akarok hozzá nyúlni, vagy steril helyre lerakni.
Úgy néz ki, hogy az utolsót hoztam el belőle. A telefon szépségén ez is ront, de nagyon kellemes hozzáérni legalább, jó a fogása az egész toknak és finom a tapintása a gomboknak.
-
zack
nagyúr
Kicserélték. Jó pár tokot megnéztem, de nem volt kérdés, hogy a Bugatti Londrát (ami itt is ajánlva lett) választottam. Ez nem vágja a fülem, és esztétikailag egyik sem volt a közelében sem.
Rápróbáltam az Alcantarát is...Nem estem tőle hanyatt. A Bugatti után ez tűnt a legjobbnak, de 13-14k nem ért volna meg. Annyira nem volt szép. Ez a Bugatti pont a köztes 10k, és ár/érték arányban is jobbnak tűnik. -
Madwe
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
-
ch003067
addikt
Sajnos lehet hogy az erősítőben van a hiba, bár nem biztos hogy ezt várná el az ember egy 230k-s cucctól....
Ilyen jelerősítős cuccban van fantázia, vagy elégedjek meg ennyivel amit így tud ?
-
malor
aktív tag
válasz
ch003067 #6173 üzenetére
Hackeeeee jól mondja, hogy nem a Note8-ban van a hiba. Bt fejhallgatóval lakáson belül is minden gond nélkül elvagyok, nemhogy egy szobán belül.
Nem csak a küldőn, hanem a fogadón is sok múlik. Bt és bt eszköz között nagy különbségek lehetnek. Lehet most ezt tapasztalod meg.
-
ch003067
addikt
Srácok!
Van valami megoldás arra hogy a bluetootos hifim ( Samsung HS8000 ) 3m-es távolság után ne kezdjen el szaggatni ?
3-4 m után már élvezhetetlenül szaggat, főleg ha egy kicsit mozgatom a telefont...
Lehet olyan bluetoothos jelerősitőt venni ami tudná orvosolni a problémát ?
-
malor
aktív tag
válasz
Capella #6167 üzenetére
A jobb hanghoz nem feltétlenül kell vájtfülűnek lenni. A lejátszó szoftver viszont úgy néz ki ebben a műfajban komoly hatással bír. A Sennheisernek van egy ingyenes appja CapTune néven. Tidal integrálva van benne. Sokkal jobban szól a Tidal a Sennheiser appján keresztül, mint a sajátjával bt-n hallgatva is.
Azt a Sony fejest próbáltam, de nagy volt a fejemre, lógott és zavarta a fülem.
A Note8-nak eddig nagyon tetszik a bt kezelése. Stabil és megbízható.
-
Capella
senior tag
Az nekem is.
Habár nekem nincsenek annyira audiophil berendezéseim, és nem volt különösebb bajom a hangzással eddig sem.
Ingyenes Onkyo HF Playerrel hallgatok FLAC-ot, MP3-at Bluetoothon keresztül Sony MDR-1000X-en. A hang se rossz, de az aktív zajcsökkentés volt a kiinduló lényeg, ami tényleg igen jó. Metrón, vonaton nélkülözhetetlen. -
Capella
senior tag
válasz
hackeeeee #6159 üzenetére
Pontosan. Jelenleg az van, hogy semmit nem látni arról mit tárol a Cloud. Törölni se igen lehet belőle.
A képeknél ír annyit, hogy ha nem akarom szinkronizálni, akkor törlődnek az adatok a felhőből.
Nekem több mint 10 GB foglaltat jelez a 15 giga ingyenesből a Note8-ra.Nem értem. Meg azt sem, hogy ilyen szolgáltatásra valaki plusz tárhelyért előfizet.
Gondoltam nyilván a képek foglalnak el ilyen hatalmas helyet, de a Note8-ra még talán 100 MB-t Galériát sem ír.
Viszont azt is látom valahol, hogy 3 készülékről belépve tárol információt, ami igaz, mert azonos e-mail fiókkal lett regisztrálva mind. Feltételezem, hogy valahogy külön-külön tárolja ezeket, és azokról a kütyükről beléve lehet valamit kezdeni.
Sajnos az egyik telefonról már sohasem fogok tudni belépni, de Note 3-ról megpróbáltam. Fél óra után még mindig "számítás" alatt volt. Eluntam. -
apaszka
veterán
[link] véletlen adták ki? 🤗
-
Kasya
nagyúr
válasz
hackeeeee #6159 üzenetére
Nem tudom mennyire szoktad nezni a frissiteseket, de S6 ota gyakran, veletlenszeruen nem tud szinkronizalni a Cloud-dal a telefon. Par nap utan ujra megy. Note 8 megjelenese ota csak 2* talalkoztam a problemaval.
(#6151) malor : most nezem, tenyleg ertekeltem
Ha jol emlekszem, akkor jott egy fontosabb update, es annak orultem meg annyia, hogy rakattintottam a csillagra
Nem jellemzo ram.
-
Kasya
nagyúr
válasz
hackeeeee #6157 üzenetére
Az egesz szolgaltatas egy rakas xar. Csak arra jo, hogy a Samsung egy szerveren begyujt mindent, azt se tudod mar mit, aztan ujratelepitesnel is csak datum szerint tudsz visszaallitani.
Tolem aztan le is huzhatnak a rolot a szolgaltatason, ahogy a People Edge-dzsel csinaltak (amit viszont banok).Utoljara a Nokianal (Symbian) tapasztaltam szolgaltatas megszuneseket. Erdekelne, hogy mennyire gondolja komolyan a Samsung a hatterszolgaltatasait ezek mellett. Inkabb boviteniuk kellene, nem csokkenteni.
-
Kasya
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
Az mitől van, hogy sem a saját file kezelő, sem letöltött másik sem ajánl fel alkalmazásokat bizonyos fileok megnyitásához?
Tesztelnék pár music playert és amikor kiválasztom a hangfilet, akkor amik feldobódnak lehetőségeknek, sosincs közöttük egyik letöltött alkalmazás sem, mondhatni csak appon belülről tudom a zenéket megnyitni.
Nem alapértelmezetté akarom tenni egyik alkalmazást sem, hanem felváltva használni file kezelőből.
Ez vmi nougat újítás, samu betegség, vagy nálam a hiba? -
malor
aktív tag
-
Kasya
nagyúr
Ja, hat csinalhattak volna Note 8-cal is, kivancsi lettem volna ra
(#6144) malor: nem a minosegre panaszkodom, hanem arra, hogy az Android nem engedi kiaknazni. Persze ezt a kerdest az LG V20-30 eseten is feltettem, de ott nem kaptam valaszt, hogy a rendszer korlatoz e...de gondolom hogy igen.
En is kulso DAC-ot hasznalok, de nem azert, mert rossz lenne a telefon minosege. -
malor
aktív tag
Pedig nem szól rosszul jacken keresztül. Amúgy marad a külső dac, akár fejesben/fülesben, akár teljesen önállóan. Amúgy az adaptív behangolás is hasznos. Meg lehet tudni, hogy mennyire nem ugyanúgy hallunk a jobb és a bal fülünkkel.
A kép nagyon szép, de mintha egy kicsit túlszaturálna a fekete. iPhone X-en természetesebb
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csocsoszán #6140 üzenetére
En azt javallom, hogy kamerara nappal a gyari app -ot kell hasznalni.
Viszont a napokban felhozott ejszakai videofelvetelre ki kell probalni a google-t.
En egyelore sotet szobaban neztem, de a gyari ott ultragagyi, a google meg jo.
De epp lemerulobe van a telefon, igy kicsit toltom, aztan kimegyek vele az utcara, es csinalok 1-1 sample-t. -
Kasya
nagyúr
Spigen es UAG, viszont nem DEX baratok. Bar egy USB C extenderrel siman elvannak.
Spigent hasznaltam S6-S7E-n es jol birta a strapat, bar azert idovel a karcok latszotak rajta.
Most egy uberdraga UAG Monarchy van fent, de ilyen szuper tokom meg sose volt. Ket gond van vele, hogy vastag es nehez.
Samsungbol sajnos egy tokkal sincs jo tapasztalatom tartosag tekinteteben.(#6129) malor: elmeletileg mit tud a proci max bit/khz tekinteteben.
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Google camera app.
Kicsit sotetebbek a kepek, mint a gyarival, de nekem pontosan igy tetszik jobban. -
zack
nagyúr
Egyelőre még csak a porc fáj.
(#6125) Kasya
4k-s tok, de a tervezők nem erőltették meg magukat. Kis pénz, kis foci. Meglátom mi lesz, mert ahogy olvasom, az Alcantara sem lesz túl jó hosszútávra.
LG G4-hez 2 fajta bőr hátlapom volt. Egy bordó finomabb, és egy fekete durvább. Nem volt túl jó tapasztalatom vele. Szép, esztétikus, de nem tartós.
Valami hátlapi szolid darab kelleni fog mindenképpen, hogy kemény felületre is le tudjam tenni.(#6126) HUTCHDB
Üdv! Itt is!
-
HUTCHDB
nagyúr
Udv az ismerosoknek, es az eddig ismeretlen forumozoknak is!
Csatlakoztam ma en is a note 8 taborhoz, bar az elozo telefonomat meg megtartom, mert meg nem dontottem el, hogy az en hasznalati szokasaimmal melyik marad.Korabban mar irtam a google kamera app -rol, es most fel is tettem az egyik stabil verziot.
Az en velemenyem szerint a hdr+ funkcio miatt dinamikusabb, es meg reszletgazdagabb kepet lehet vele kesziteni.
Ha valaki igenyli, linkelem. -
zack
nagyúr
Tény és való, hogy ott a porc jobban kiáll. Na de mindenkinek más a füle, és nem volt ráírva, hogy nem minden fültípushoz használható.
Egyszerűen kemény az anyag, a széle nincs eldolgozva, éle van. Értem én, hogy azért áll ki, hogy fejjel lefelé is lehessen fordítani, de annyira ne gondolják azért túl. Ma 40p telefonálástól már fáj a porc. Mi lesz a 1,5 óra beszélgetős napokkal? -
zack
nagyúr
Holnap szerintem viszem vissza a Clear Cover tokot. Vágja a fülemet.
-
S e t h
nagyúr
Hiya beállítási lehetőségét hol találom? Most még a kereső sem dobja ki nekem a telefonban.
-
pusihusi
addikt
Sziasztok vez. nélküli töltő(gyors töltő) melyiket ajánljátok? Köszi.
-
kovacs65
őstag
válasz
csocsoszán #6109 üzenetére
Nekem "Samsung Galaxy Note 8 LED Wallet Cover" tokom van.
Simán rá lehet rakni így is. Szinte ki sem lehet tapintani. -
Kasya
nagyúr
válasz
csocsoszán #6109 üzenetére
Ha' vagd ki a tokot hatul
A tokon kivulre nem tudod kivezetni? Bar eleg serulekeny lenne akkor is. -
csocsoszán
őstag
Megjött az egy sim-ből két sim-es átalakító.
[link]
Mindössze egy gond van, nem fér be a tokjaim hátsó részébe! Pedig nano simes változtatott rendeltem.
Nem az átalakító olyan vastag, kevés a hely a tokjaimnál hátul. -
AndrewTdi
addikt
Üdv skacok!
Ezek a micro usb to type c átalakítók nem növelik meg a töltési időt?
Tehát egy gyors töltő és gyors kábelt nem lassítanak le?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple Watch
- BestBuy topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest