- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
OCTAMD
őstag
válasz
cryingdr4g0n #7191 üzenetére
Bajnak baj,mert frissülnie kellene mindenképpen.
Csinálj egy fotót a *#1234# szoftveradatokról
Knox Warranty Void 0 ?
-
OCTAMD
őstag
válasz
brumi15 #7194 üzenetére
A PAN rom az semmilyen csoportban nincs benne,azt csak ők kapják
Míg a független a tmobil vagy a voda több országgal van egy csoportban(OXM csoport,ODX csoport ,OVF csoport)
Ez kb úgy néz ki,hogy aki például magyar vodásba tesz német voda simet,annak átall német vodásra(VD2/VD2/VDH)
PANnonos mindig marad PAN
OXM XEH független
ODX TMH 30
OVF VDH 70
PAN 20Rád bízom,de a PAN elég ritkán frissül
-
zack
nagyúr
válasz
thebear007 #7192 üzenetére
Valamiért nekem is csak kézivel találja meg.
Lehet placebo, de nekem mintha jobban bírná az aksi. -
thebear007
aktív tag
válasz
cryingdr4g0n #7191 üzenetére
Nyugi, nekem is be van kapcsolva, és nekem is csak kézin találja meg. Furcsa, de nagyobb baj ne legyen.
-
OCTAMD
őstag
válasz
cryingdr4g0n #7189 üzenetére
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Automata keresés mint olyan nincs nálam, csak automata letöltés, vagy manuális letöltés. Vagy még az időzített (scheduled). A download updates automatically-ra gondolsz? Az nincs, de amikor rányomok a download updates manually-ra, akkor is meg kellene, hogy találja, nem? Előtte magad is azt mondtad, hogy manuálisan kerestessek rá.
Amúgy igen, wifin van éjjel-nappal.
Mindegy, nem halok ám bele, ha nem jön az a frissítés, majd megjön, ha akar... köszi azért! -
OCTAMD
őstag
válasz
cryingdr4g0n #7187 üzenetére
Be van állítva az automata keresés és Wifin is van?
-
OCTAMD
őstag
válasz
cryingdr4g0n #7184 üzenetére
Megpróbálhatod újraindítani a telót és utána manuálisan keresni a frissitést
-
OCTAMD
őstag
válasz
mogyorosi55 #7183 üzenetére
Nyomjál a manuális frissítésletöltésre
-
brumi15
csendes tag
Gondolom telenoros rommal várhatom sokáig a januári update-et?!
-
BeastMode
őstag
válasz
mogyorosi55 #7176 üzenetére
Viszont XEH független ROM van rajta, azért frissül.
-
mogyorosi55
csendes tag
Telekomnál vásárolt dual sim-es készüléken másnak jelzi a frissítéseket OTA-n? Telenoros sim van benne ha ez érdekes lehet.
-
Ham0401
újonc
Sziasztok! Tudom, ez a facebook hibaja es lehet felesleges a kerdes, de nem tudtok valami megoldast arra hogy esetleg hasznalhato legyen az alkalmazas? Ha egy profilba, oldalba vagyok es gorgetek lefele egyszeruen meghal az alkalmazas. Szaggat, nem tolt be, van hogy leall.
-
okibots
aktív tag
Szia!
Én fólia nélkül használom, egy gyári Samsung Clear Cover-rel a hátulján. Gumikeverő üzemben dolgozom, igázva a labor és az üzem között, de eddig még nem szedtem be egyetlenegy karcot sem. Amúgy övtáskában pihen ha nem használom, és hazafele is abban utazik, nem pedig zsebben. Énnekem eddig nem a sérülékenység jut eszembe róla, ami pozitív csalódás
-
zack
nagyúr
válasz
james008bond #7119 üzenetére
Kizárt hogy ez csak biztonsági frissítés volt. 100-200Mb a biztonsági frissítés. Ez egy jó nagy csomag volt, sok minden lehetett benne, csak nem értem miért titok ez.
-
Pety1
csendes tag
Sziasztok, az imént érkezett meg a készülékem.
Döntésképtelenség miatt még se tokot, se fóliát nem szereztem rá. Kérdéses , hogy elkezdjem-e használni így (munkahelyre gondolok, meg ugy általában házon kívül) , mennyire gyűjti a karcokat a teló, nyugodt szívvel használjam, vagy addig inkább még a régit vigyem magammal amíg nincs rá tok, fólia?
-
viera
őstag
Nekem is most frissül.
Telekomos Duos de XEH -
Madwe
nagyúr
áh köszi
ezek szerint pakisztánban is eu-s dugvilla van
gsm bolt nem bízott benne s külön csomagolt egy univerzális átalakítót
Egyébként van vmi értelme erről áttenni másik romra odinnal, vagy tök mindegy, s jó lesz ez így nekem, semmi különbség nem lesz? frissítéseket pl veletek egy időben kaptam eddig is...
-
AndrewTdi
addikt
akkor ismét wype lesz...
-
T0rnad0
addikt
válasz
james008bond #7123 üzenetére
Nekem is sokszor csinálja ezt a gmail. De mivel Novát használok, az kis jelvénnyel mutatja, hogy van új levél. Amikor megnyitom, meg letölti...
-
bobace
addikt
válasz
james008bond #7123 üzenetére
Ha nem is nagyobb baj, de legalább ugyanakkora. A gmail is hektikusan működik sajnos...
-
bobace
addikt
Valaki másnak van úgy, hogy a FB Messenger nem küld notifikációt az új üzenetekről? (vagyis legtöbbször nem, néhanapján eszébe jut)
Energiatakarékosnál kivételre tettem, újra is telepítettem Playből és mégis..
Kössz -
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Nekem magától eddig soha nem jelezte a telefon hogy jött rá frissítés.Csak akkor hajlandó jelezni ha a beállításokban rákeresek manuálissan.Ez mitől lehet?
-
törölt tag
Igaz. Most nincs vele már baj. Most frissül az aszonyé is. Csalódott volt mikor látta, hogy csak bizt. frissítés. Azt hogyan tudom megnézni milyen rom van rajta? Telekomtól vettem, duos. De kpra, itthoni tv mellé. Még nem vagyok ebben annyira jártas.
-
törölt tag
Most frissült nekem is.
Telekomos duos.
Ha jól tudom XEH.
Azóta mintha kicsit dadogósabb lett volna a teló.
Az Oreo mikor jön van erről valami infó? -
S e t h
nagyúr
válasz
james008bond #7105 üzenetére
Utóbbi években a Vodafone rendre ráver mindenkire frissítés időpontját tekintve. Igen, sokszor a független előtt jönnek ki.
-
AndrewTdi
addikt
ODINban csak az BL, AP, CP, CSC, hez kell megadni a fileokat, igaz?
-
Madwe
nagyúr
válasz
james008bond #7104 üzenetére
A lassulás főleg szerverparkokban jelentős, ahogy a probléma is, mezei usernél nem. Nomeg visszahívás, komolyan? az elmúlt kb 10 év összes inteles és amd-s prociját hívják vissza? többmilliárd eszközről beszélünk, gyakorlatilag az egész piacról
?
Nomeg ez nem hardwares probléma, egy hw-sw együttes, amit sw-t kikapcsolva kiküszöbölhető.
Egyébként a sebezhetőség ugye abból adódik leegyszerűsítve, h a proci előre kiszámolt szabad erőforrásokkal olyan eseteket, amit valószínűnek vélt, így üresjáraton is hasznos dolgokat számolgatott, mert azok bekövetkezte elég nagy valószínűséggel megtörtént (nem 1, hanem amennyi belefért, annyi valószínű opciót számolt ki) ami főleg szerverparkoknál jelentett plusz sebességet. Csakhogy ezt a memóriában tárolt kiszámolt értéket könnyű volt megszerezni.
-
james008bond
őstag
válasz
KengelRoland #7092 üzenetére
Nekem meg az a fura, ha elismerték a gyártók, hogy rosszul tervezték meg a procikat ( na persze mikor el kellett adni, akkor mindre ráírták hogy már hardveresen is vírusvédett stb blabla ) akkor most miért nem cserélik ingyen újra az összes érintett hardvert? Autóknál ha biztonságot veszélyeztető hiba derül ki, mind visszahívják. Na és a Samsung is mit csinált a Note7 esetében? Az egész modellt visszavonta.... Na én itt érzem, hogy valami nem fasza ebben az ügyben. A frissítések után egy időre lehet h biztonságban vagyok, na de ha ez a hasznalhatóságot negatívan befolyásolja akkor az már nem ugyanaz amit anno megvettem. Ja és a frissítéseknek úgy általában nem arról kellene szólnia, hogy jobbá tesszük az adott készüléket? És a procigyártókat miért nem perlik az emberek? Nagy vállalatok, világcégek? Vagy őket nem érinti a lassulás és a sebezhetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest