Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
válasz apaszka #2984 üzenetére
A root garivesztés nélkül nem igazán esélyes. Viszont ennél a készüléknél nem is igen érzem szükségét. Az utolsó root-olt Samsung telefonom a Note III volt, utána az S7 edge-et és az S8-at sem ítéltem szükségesnek root-olni (a garancia és a biztonsági funkciók miatt sem).
# 2971 Memmao: E-bayről rendeltem (szeptember 25-én, október 30-án érkezett meg), kb. 1.300,- forint volt a Nillkin Nature füstszínű tok. Nekem van fólia is a telefon hátulján (csak a biztonság kedvéért, hogy a tok és az üveg hátlap közé se kerülhessen véletlenül porszem), így nem tapasztalok tapadást, szivárványosodást, de ez természetes.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz apaszka #2984 üzenetére
Szerintem romold ki magad a note4en (bár lehet, ez már megvolt, mert note4 fórum alapján elég hardcore tolod ) Aztán ha lecsillapodtál, vegyél egyet! Nem fogod megbánni!
#BeastMode: sukár ez a kígyó!
#Laci0530: Köszi! eBay mostanában lassan jön még, Kínából. Gondolom a posta ezeken ül a legtöbbet. Koreabol a Ringke tok itt volt 1 hét alatt, szintén eBay. Még várok egy Spigen liquid air tokot és két noname tpu tokot az eBay ről
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
-
Rabidsnail
senior tag
válasz apaszka #3257 üzenetére
Köszi,nagyon kedves Vagy. Van nekem is pár darab. Most láttam gravity tartókat.Megtetszettek. Nem is tudtam eddig a létezésükről. Így megoldódik mágnes nélkül is a könnyű elhelyezés. Szép napot és mégegyszer köszi!
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
Somatom
veterán
válasz apaszka #3323 üzenetére
Meglepne, ha a Samsung nem épített volna be valami trükköt, hogy ne lehessen koppintani. Különben már rég megtették volna a kínaiak. Persze, ha más módon is meghívható az a funkció, amit a gyári tok meghív, akkor működhet a házi módszer.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
kkp900
senior tag
válasz apaszka #3454 üzenetére
Fél éve még nem volt Note 8!Szóval nyílván más telóra vetted.De arra senki nem válaszol akinek Skin van a hátlapon ,mert csak oda szeretnék,hogy mennyire macerás feltenni?Mennyi idő latt jött meg?Plusz mennyire vastag is ez?Mennyit bír ?Lejön e? Meg ilyenek..Vagy inkább az Outfitterben egy carbont rakassak fel de az dupla ennyibe kerül
-
kkp900
senior tag
válasz apaszka #3483 üzenetére
Köszi szépen!
Megrendeltem aztán várom.Csak arra lettem volna kíváncsi ,hogy esetleg van e valami kis nyűgje a felrakásnak.Mert a videókon pofon egyszerűnek tűnik.Pld mennyi ideig kell hajszárítózni ,és milyen melegen?Ilyenekre gondoltam trükkökre.De ezek szerint neked is van fent ,ha elmondod szivesen olvasom.Ja meg mennyi idő alatt ért ide?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz apaszka #4233 üzenetére
Öhm, mivel pénteken vette át, onnantól nézve 14 nap, és 15-éig állhat el a vásárlástól. Ne keverjük a fogalmakat..
Persze, ha nem tudják cserélni, simán mondhatja azt, hogy akkor köszi mégsem kell, csak onnantól az adott előfizetéshez nem fog tudni másik készüléket venni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
kentucky
őstag
válasz apaszka #4291 üzenetére
Nem volt kedvem visszaküldetni, meg töröltetni a rendelést, szolgáltatást visszaállítani plusz egy hetet vagy többet még várni, mire sikerül megrendelni a telefont, és akkor még nem is írták, hogy lehet ugrik a vízállóság. Mindegy, elvileg csütörtök-péntek kész lesz és visszaküldöm, aztán rendelem az iphone 8+-t. Jó telefon a note8, de ezek után elhihetitek, hogy nincs kedvem hozzá.
Az együttérzést köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz apaszka #4911 üzenetére
Szándékosan veszed el a jogosultságot a képeidtől, vagy miért tűnnek el? Már nem azért, csak ennek így nincs sok értelme.
Ez már az előbb is feltűnt, hogy 2 kép egy kis idő után már nem volt látható.. Az így tökéletes, hogy megmaradnak az üres hozzászólások.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest