Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
Van lehetőség sim-ek letiltására külön külön? Mondjuk éjszakára le szeretném tiltani a 2. sim-et? Vagy marad a flight mode?
Titana: Üdv a tepsisek között újra.
Összehasonlítottam a Note4-gyel a telót épp ma, nemsemmi, hogy még annál is nagyobb. Fel sem tűnt.
Az "aktív" spen kikapcsolt kijelző kikapcsolható valahogy? Vagyis arra gondoltam, hogyha toll kivételkor kikapcsolt a kijelző, és lehet rá írni. Ez alapból van, vagy ez kikapcsolható? sorry a nyakatekert megfogalmazásért.
Mondjuk nem nagyon veszem ki a tollat kikapcsolt kijelzőnél, max ha fontos. De ilyen helyzet még nem volt.
-
Titana
tag
Sziasztok!
Szép estét mindenkinek,most értem haza ezzel a gyönyörű telefonnal,(fekete)vagyis csatlakozom hozzátok.
Remélem nem lesz gondom a beüzemeléssel ,mert már rég használtam androidos telefont és úgy látom-hallom egy kicsit más lett.Még csak most fogom bekapcsolni és beállítgatni,szerintem jól elleszek vele mint télen a befőtt.Régen csak Note telefonjaim voltak,ezért bízom benne ,hogy sikerűl beüzemelnem.
-
Teal'C
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
Őőő.. lehet Én vagyok a vak, raw-ba való fotózás, hogy mint megy? Nem találtam meg a módját asap-ban, pedig kerestem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Urak,
rendeltem aqua-tól egy protective cover-t, viszont valszeg Nekem nem fog kelleni.. Max visszamenne. A kérdés, esetleg innen érdekelne valakit? Csak mert akkor átveszem, és max árban oda is adom.
Csak mert, ott amúgyis több napot kell várni a beérkezésre, Nekem bő 1 hét volt mire feladták.
Nem hirdetésnek szánom, de ha mégis az, akkor töröljétek, köszi!
-
BeastMode
őstag
Az a megszólítás
Én ebben a témában egyáltalán nem vagyok jártas, így fogalmam sincs, hogy ez az egész hogy működik.#4173 Kasya mint már írtam, ne kelljen már megmagyarázni egy frissítésnek az okát. Ha a Google bevezette, hogy minden hónapban security patch, akkor a gyártóknak jó lenne ezt betartani, főleg a flagship telefonok esetében.
#4168 Gaben06 Szia! Töltheted vele nyugodtan. semmi baja nem lesz.
-
akooos
veterán
válasz
hackeeeee #4178 üzenetére
Képeket várjuk a fotós topikba, rajtam kívül ritkán rak fel oda valaki Note8-as képeket
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hamarosan megyünk városba, úgy volt feltöltődik maxra, de mégsem. Most tolok neki egy kis gyorstöltést, wireless, hagyszokja.
Kipróbálom sötétben a kamerát, nagyon kíváncsi vagyok mit tud az S7E-hez képest.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kentucky #4172 üzenetére
Noh, akkor ennyi, vidd az egész csomagot. Hátha. Mondjuk sajnos az benne lesz, h nem fogják tudni polcról kicserélni, mert nem lesz másik.
Ami fontos, működő állapotban legyen, vagyis, hogy ki tudják próbálni. Ez olyan bután hangzott, arra gondoltam, hogy úgymond legyen elindítva a teló.
-
Gaben06
tag
Sziasztok. Kérdésem az lenne, szerintetek az IKEA vezeték nélküli töltőpadja, amit bútorokba lehet építeni, merjem használni a Note8-hoz? Kárt tenne benne? Ki próbáltam az áruházba, működik vele csak gondolom nem gyorstöltő. Köszi a véleményeket.
-
WiLDoR
tag
Sziasztok.
Nem tudja valaki, hogy Magyarországon hol lehet kapni ilyen tokot?
Ha ilyet nem árul senki, akkor van olyan, amit tudnátok helyette ajánlani, s forgalmazzák Mo-n is?
Köszi előre is a válaszokat... -
hackeeeee
Jómunkásember
A 14 nap az nem cseregarancia. Ne keverjük össze ezeket..
CitroenC4: Nem, nem több. 3 napon belük kötelesek cserélni, ha olyan hibája van a készüléknek, ami a rendeltetésszerű használatot akadályozza. (tartós fogyasztási cikk esetén). A 14 nap az elállási lehetőség, internetes vásárlás esetén. Arról már nem beszélve, hogy itt sem köteles az üzlet teljes áron visszavenni a terméket, főként ha már használatba vette, és úgy jött rá, hogy "bocs mégsem". Ez olyan termékekre igaz, amin látszik, hogy bontva, használva volt. Sokan ezt is elfelejtik. (nem tetszett, nem erre gondoltál, stb, pl. ezt írja a T-s rendelésnél is). Ne vezessünk már félre senkit, ha lehet.
-
kentucky
őstag
Neten azt írja, csak 8 üzletben van, na mindegy... Elvileg relatíve alacsony a hiba ahogy néztem, szinte sehol nem találkozni ilyennel, még nagyon S8 esetében sem.
-
válasz
kentucky #4157 üzenetére
Szia,
3 munkanapon belül bejelentett hiba/meghibásodás esetén adott a kicserélés lehetősége (a kijavítás helyett), ha a hiba/meghibásodás akadályozza a rendeltetésszerű használatot. (Nem működő kamera esetén ez tiszta sor.)
A szervizes menüben nézted amúgy, hogy ott mit mutat adott kamerára?
Amennyiben a webshopból vásároltad, úgy olyan T-Pontba érdemes bevinni, ahol a webshop szerint van készleten, ha azonnal megoldható a kicserélés.
Más kérdés, hogy ezt nem szeretik így csinálni, online rendelés esetén a 14 napos (ez a fentivel ellentétben, nem munka-, hanem naptári nap) elállást erőltetik, de az más téma, nem kell belemenned, mert az nehézkesebb és tovább is tart, mivel ha rábeszélnek, akkor minden visszaáll a szerződés megkötése előtti állapotra, de az sokszor hetek kérdése, mire törlik a szerződést és újra rendelni tudsz arra az előfizetésrejani70: Csak a 3 munkanapos cseregarancia létezik, 14 napos csak elállás van.
A 3 munkanapos sem azt jelenti, hogy azonnal vagy annyi időn belül cserélniük kell, a hibát/meghibásodást kell ezen intervallumon belül bejelenteni, aztán ha adott a rendeltetésszerű használatot akadályozó hiba, ami nem a nem rendeltetésszerű használat eredménye, akkor ha van készleten olyan készülék, úgy cserélik, ellenkező esetben meg berendelik és cserélik később, amikor megkapják a rendelést, ez lehet több is, mint 3 munkanap, itt már csak a 15 napra törekedés van előírva. -
kentucky
őstag
Online vettem. Akkor remélem holnap kapom is az újat.
-
TechRobot
aktív tag
válasz
kentucky #4148 üzenetére
72órán belül elvileg t-nek cserélni kell ha jól tudom.
Amúgy van házhoz jövős gari neten regeld a telót samu oldalán és már hívhatod is őőket házhoz és tudsz csere telót kérni. Nekem s8at adtak addig cserébe.Legjobbakkal is előfordul bár most már kezd hócipő kilenni nekem is, hogy a note4em 1 hónaposan cserélték, note7 instant kuka és a note8am is volt már szervizben.
Azért ez így Sh!t.
-
kentucky
őstag
válasz
csocsoszán #4146 üzenetére
Próbáltam, most factory reset lesz, de sanszos hogy kamera beszart.
-
Misi1980
senior tag
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Valamiért nem jó az előlapi kamera, kidob olyan hibával, hogy kamera hiba. Nagyon beparáztam mert újraindítás után is ezt dobja.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, visszapakoltam a 2. simet.
Rájöttünk, hogy mutatja, hogy melyik simre jön a hívás. Felül ír alapból nálam egy 1., hogy az az alapértelmezett sim, és ha 2. simre jön a hívás, akkor az átvált 2-re.
Szal, szuper.
Ezen kívül a 2 csoportnak adok más csengőhangot, és király minden.
-
Misi1980
senior tag
válasz
gyvince #4122 üzenetére
Én Mate 8-ról S8 plusra majd Note 8-ra váltottam.Nagyon jó kis telefon volt a Mate 8 de a Note 8 más kategória.A kijelző sokkal jobb,gyorsbb rendszersebesség,keskenyebb és kényelmesebb fogni szerintem,a kamera köröket ver a Mate 8-ra.Szerintem nem fogsz csalódni ha a Note 8-at választod.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #4126 üzenetére
Hát ez érdekes.. Megnéztem mobilnettel, és kábeles nettel is, mindkettőnél csak áll..
Waiting to server, szól a zene, és áll..
Várok akkor egy kicsit, hátha.
Köszi, hogy megnézted.
Update, semmi. Lehet nem tetszik neki, hogy másik telóról másoltam át. Majd ha befejeződik a fotók szinkronja, és átteszem a memóriakártya helyett a 2. simet, akkor letöltöm újra, hátha megoldja.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #4121 üzenetére
Rayman adventures a címe a játéknak. Ez másik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Rayman adventures-el játszik valaki? Nekem nem nagyon akar elindulni, csak waiting fo servers.. S7E-n működött. Bár utolsó update után ott sem indítottam el azt hiszem.
-
balika333
tag
válasz
gyvince #4108 üzenetére
Attól függ melyik tetszik. Én is szemeztem bele P10 után de valami másra vágytam. A Note ezzel a tollal, a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokkal, bixby hangutasításokkal valami szuper. Bár elfogult vagyok de nekem nagyon bejön P10 után. Árban sem egy liga, de Te tudod hogy mennyit szeretnél rá költeni.
-
válasz
csocsoszán #4106 üzenetére
Ezer köszi, rendeltem is.
-
gyvince
senior tag
Itt is meg kérdezem note8 vagy Mate 10??
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #4106 üzenetére
Ja a kütyü, jah.
Sorry.
Én majd meglátom mi lesz még, megpróbálom engedélyezni a hivásértesítő sms-t, és akkor lehet, hogy marad a DS, majd meglátjuk még.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csocsoszán #4104 üzenetére
A másik egy lumia 550, az nem akkora gond.
Ő, elfér benne a 2 sim mellett a memóriakártya?
Vagy sim, vagy sd, nem? Vagy pont ezért kellene a megoldás?
-
csocsoszán
őstag
válasz
hackeeeee #4101 üzenetére
Én viszont nyűgnek tartom két ekkora telefont hordozni. Sokat általában csak a reden beszélek, úgyhogy nagy ütközés nem lesz.
Viszont a Vr miatt(3d+játék)kell a két sim + a 256-os kártya. (Piszkosul kéne nagyobb felbontású kijelző! (VR)Ez az egy ami nálam kicsit zavaró.)
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- HiMedia lejátszók
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- World of Tanks - OFF topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest