Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kentucky
őstag
Azért az EMUI szerintem nagyon erős kontraérv a Mate 10 mellett, ezért ha nem lenne toll akkor is a Note-ot venném.
-
kentucky
őstag
válasz csocsoszán #3681 üzenetére
ez azt jelenti, hogy feketén kiviszi az alkatrészt?
-
kentucky
őstag
Miért lett törölve a hsz-em?
-
kentucky
őstag
válasz #45553408 #3856 üzenetére
Ez fura, akkor nem tudom hova mehetett, de akkor nekifutok még egyszer, bocsi :
Sziasztok! Telekomos készülékeken van telekomos splashscreen? Ha minden igaz, jövő héten betársulok egy Duos-szal. Kicsit drágállom az árát, de a telefonom mindig nálam van és sokat használom, már nagyon várom.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
Megjött a teló,eddig egy álom
-
kentucky
őstag
Nekem is van fényszivárgás úgy néz ki, de nem zavar.
Más: nem lehet eltüntetni a SIM jelzéseket notification centerből? Kicsit zavaró. Meg az is, hogy a névjegyeknél valamiért vesszővel elválasztva jeleníti meg a neveket, ez ellen nem lehet valamit tenni?
Még egy utolsó: nem lehet tárcsázóban olyat, hogy csak az egyes SIM-mel lehessen hívást indítani?
-
kentucky
őstag
Navigációs sáv miért ilyen kevés színben elérhető? S8-on elvileg több színből lehet választani.
-
-
kentucky
őstag
válasz Joe_Muad_Dib #4085 üzenetére
XEH még semmi...
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Valamiért nem jó az előlapi kamera, kidob olyan hibával, hogy kamera hiba. Nagyon beparáztam mert újraindítás után is ezt dobja.
-
kentucky
őstag
válasz csocsoszán #4146 üzenetére
Próbáltam, most factory reset lesz, de sanszos hogy kamera beszart.
-
kentucky
őstag
Online vettem. Akkor remélem holnap kapom is az újat.
-
kentucky
őstag
Neten azt írja, csak 8 üzletben van, na mindegy... Elvileg relatíve alacsony a hiba ahogy néztem, szinte sehol nem találkozni ilyennel, még nagyon S8 esetében sem.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
Hiába erőltettem, nem cserélték ki a készüléket Nagyon elgondolkoztam, hogy hagyom a pic*sába az egészet. Voltam Samsung szervízben, ott meg nagyon kedvesek voltak, de garipapir nincs kitoltve, ezert mehetek telekomba vissza, mivel netre meg nem toltottek fel. Vicc komolyan.
-
kentucky
őstag
Nem a telemax csinálja, de egyébként velük sem volt gondom soha. Az a nagy gondom még, ahogx itt írták, hogy ha előfizu mellé vásárlok akkor extramacerás újrarendelni.
Azbpedig biztos, hogy írok panaszlevelet mert ez nem normális, hogy fel alá rohangálok hogy a kétnapos csúcskategóriás telóm működjön. Így is hányingert kapok ha belegondolok, hogy javítani kell a vadiúj készülékem. Ez ám a prémium életérzés.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
válasz csocsoszán #4235 üzenetére
Na jó, megjön visszaküldöm elég volt. De nem is veszek másikat, megalázva érzem magamat, hogy egy több mint negyedmilliós készülék két nap után megadja magát.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
Beszéltem velük du. elvileg már szét van szedve, nem küldték fel. Már annyira elegem van az egészből, nem is volt semmi baj amíg nem világítottak rá, hogy a vízállóság lehet, hogy ugrik ilyenkor, parázhatnák állandóan, hogy most vajon egy kis csobbanástól lőttek a negyedmilliós telónak, mert gondolom elküldenek a picsába, ha beállítanék egy beázott telefonnal. Már csak azt várom, hogy visszaküldjem a telekomnak és írjak nekik egy köszönőlevelet.
-
kentucky
őstag
válasz apaszka #4291 üzenetére
Nem volt kedvem visszaküldetni, meg töröltetni a rendelést, szolgáltatást visszaállítani plusz egy hetet vagy többet még várni, mire sikerül megrendelni a telefont, és akkor még nem is írták, hogy lehet ugrik a vízállóság. Mindegy, elvileg csütörtök-péntek kész lesz és visszaküldöm, aztán rendelem az iphone 8+-t. Jó telefon a note8, de ezek után elhihetitek, hogy nincs kedvem hozzá.
Az együttérzést köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
válasz Mikulásbá #4296 üzenetére
Olvasd vissza, kétszer is bepróbáltam a három napon belülit A szerviz pedig még azelőtt volt, hogy írták, hogy nem tudják úgy összeilleszteni a szervizben, mint a gyárban. Kövezzetek meg, de ki nem szeretné két nap mézesmadzag után megkapni a készüléket?
Tudom, hogy nem vállalnak garanciát, de nem is ez volt a lényeg, hanem egy zsákbamacska telefon lesz mindig a zsebemben. A fényszivárgásról meg ne is beszéljünk.
Na de én befejeztem a sírást, és a kellemetlen tapasztalatoktól független ajánlom másoknak a telefont, mert nagyon jó készülék, de nekem már nincs kedvem visszatérni. (Egyébként mindig szerencsém van ilyen téren: S3 alaplapcserés volt, G4 cserekészülék - bootloop ).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- eBay
- Battlefield 2042
- Windows 11
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest