Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy az Iphone 7plushoz képest a hagszoró hogyan teljesít??A csengésnél meg a beszélgetésnél és a kihangosításnál utoljára Note 3 volt annál jobbak voltak az Iphonok.Mivel most szeretnék vissza térni mert megtetszett a Note 8!Válaszokat előre is köszi ui: sima fóliában gondolkodom kinek mi van rajta ? Nem üveg az tudom ,hogy nem sok normális van sajnos.És nem tudok pestre rohanni felrakatni a csoda fóliát sajnos a nevét nem tudom de kb 8000 ft. 😊
-
kkp900
senior tag
válasz Szellem. #1908 üzenetére
Akkor ha jól veszem ki a szavaidból neked fent van a full fólia meg az Alcantara tokba is belefér??
Pont így szeretném ,én is megcsináltatni majd pesten a fullbody fóliát aztán a sötétszürke alcantarát hozzá.Mennyibe került akkor a full fólia?És az alul meg felül is van vagy csak elöl meg hátul?Neked milyen színű az Alcantarád?Köszi szépen előre is a válaszokat sajnos nekem még nem jön a telcsi mert nincsen a telenornál jelenleg sajnos....De addig szeretnék felkészülni ezekből.Ja meg ki milyen kártyát vett már bele SD re gondolok itt.Esetleg akinek van már full body fólia rajta az feltenné a képet hogy is néz ki pontosan.A szenzoroknál alul hátul stb..Jó lenne képet látni. -
kkp900
senior tag
válasz james008bond #2157 üzenetére
Kedves James ! Az outfitteres fólia plusz a Samsung alcantara tok ezt a kombót gondoltam ki szóval a hátuljára is fólia lenne a biztonságért.A Vezetéknélküli töltés működik e normálisan? Nem befolyásolja a fólia?Ezt mindnekitől kérdezném aki rakatott fel fóliát és van alcantara tokja?!! 😁👍🏼
-
kkp900
senior tag
NA sikerült végre megjött a fekete Note8-asom!
NAgyon tetszik a kijelzője fenomenálisan szép Iphone 7 plusról váltottam vissza droidra.Előtte 3 évig Apple volt .Megjött az Alcantara szürke tok is hozzá meg egy samsung evo plus u3 2017 128 gb micro SD.
Az lenne a kérdésem,hogy akinek van már régebb óta Alcantara tokja ,hogy bírja a napi használatot nem szöszösödik-e ki nadrágban pld nem foszlik stb esetleg van e valami hibája ami miatt inkább küldjem vissza azonnal ,és vegyek egy szilikon tokot.Az is útban van egy RINGKE FUSION amíg megérkezik biztos nem küldöm vissza ezt.
Van e valami tapasztalat vele már ? -
kkp900
senior tag
Jó reggelt!Az lenne a kérdésem,hogy lehetne a képeimet a One Drive felhőbe elmenteni mert ott van 2 évig 100gb helyem amit most kaptam a note8-al.Nem jövök rá sajnos.Csak azokat látom benne amiket azóta a Note8 fotóztam.
-
kkp900
senior tag
válasz Mikulásbá #2219 üzenetére
JA de legalább 1 nappal hamarabb és akkor nem veszem át az enyémet ami telenoros de majdnem ugyan ennyi volt A független dolog miatt lett volna csak érdekes számomra a gari a telenornál is 2 év ,és be is regisztráltam Samukához. Na mindegy
UI: Ezzel a függetlenítési kód vásárlással valakinek van e tapasztalata?
-
kkp900
senior tag
válasz S e t h #2239 üzenetére
A mediamarkt online oldalán is nézd meg ! Én onnan rendeltem meg a fast garge 2017 eset gyári samut 6-10 nap szállítási infoval de 17 volt csak. Azért majd írd már ki hogy mi a végeredmény a foliával majd! Mert én is rakatnék rá persze ha az Arénában van és nem az Alleban.Azért Budára nem fogok átrobogni ezért. Vidékről ! Na akkor várjuk a bubikat hogy eltünjenek
-
kkp900
senior tag
válasz Thewent12 #2307 üzenetére
Szia!I7Plusról váltottam nekem is van órám meg Ipad Air2 és Macbook prom.De csak a telót meg az órát fogom eladni!A tabletet azt nem értem miért akarod eladni?Engem a kijelző fogott meg elsőre almás telók elött 3 éve csak droidom volt Note 3-am az utolsó akkor vettem az első almát I6 ot.De most úgy látom ideje volt lecserélni almás telót Note 8-ra!! 👍🏼 A felhős dolog zavart de ugye kapunk 100gb helyet a One Driveba 2évre így azt hiszem ez elég lesz.Az letöltöttem a macbook prora is és tökéletesen mentem oda is a dolgokat.Így mind kettő tárhelyet használom adat nem dog elveszni.Kicsit más világ sokkal jobban személyre szabható!Gyorsaság kb ugyan olyan jó mondjuk a face egy kicsit szagatt de az IOS 11 alatt is szar volt rendesen..Vettem bele 18-ért egy samu 128gb micro sd az idei 2017est 100/90 sebességűt.Szóval tárhely is van bőven így.Kamera is szép képeket csinál bár én az I7 plussal is meg voltam elégedve.A 8 azért nem érdekelt már mert ugyan úgy néz ki!Az hogy egy kicsivel gyorsabb meg hol használod ki sehol sem szerintem..Az a legujabb meg ami meg se jelent még engem nem fogott meg olyan jellemtelen lett a telo főleg annyiért!!Ezt 260-ért vettem szerintem a következő szériáig maradni is fog majd!Szóval én is eladom a telót pedig a RED verzió volt meg az óra is megy.Ja ami fontos még szerintem annyi program van mindnere és rengeteg ingyenes hogy el sem fogod hinni.Az átköltözés meg rohadt egyszerű adapter a Note csonagolva és a lighting kábel kombojával összedugva a kettő teló Smart Witch elindít a Note8-on és mindent áttelepít!Remélem tudtam segíteni neked egy kicsit!
-
kkp900
senior tag
Casio GX-56 BB!😜👍🏼Nem okosóra sima de beszerezhetetlen de sikerült egy órás csoportból vadi újat!Nem lesz okosóra szerintem egy darabig amíg tényleg fel nem okosítják meg nem kell naponta tölteni ..Amúgy a Fixbitnek van egy új órája négyzetes alakú szép szerintem Ionic a neve ! Nem tudom még mit tudhat..de 109 ezer a speedshopba akkor csak tudhat már valamit💵😄 Remélem segítettem neked valamelyest az irományommal még ha hosszú is lett az előző egy kicsit.
-
kkp900
senior tag
Sziasztok!Aki felrakatta a ZAGG fóliát a Vodásoknál beírná,hogy akkor tényleg eltüntek a bubik vagy maradt!??És ne haragudjatok de nekem halk a max hangerő is!Ez az egyben sokkal gyengébb mint az Apple sajnos!Azért a csúcs telóba megoldhatták volna a sztereo hangszórót!Az lenne a kérdésem,hogy nem e tud valaki olyan appot amivel hangosabbra lehet varázsolni a hangerőt!!!Régen volt Note 3 am arra sikerült de már nem tudom melyik volt..Előre is köszi szépen!
[ Szerkesztve ]
-
kkp900
senior tag
-
kkp900
senior tag
válasz Memmaao #2381 üzenetére
Szerintem meg ha leveszed ,és egy kicsit megnyomkodod a tokot akkor ez elmúlik .Ugyan ez a Ringke tokom volt csak a nem ez a füstös hanem a tiszta clear iphone 6 semmi baj nem volt vele.Szerintem ott teljesen rácuppant a tok a telóra egy kis levegőt kellene beengedni neki a kamera nyílásnál ha egy kicsit felhúzod akkor is ilyen lesz?AMúgy a képen olyan kékes beütése van elvileg ez a füstös kivitelű lenne??És csak a képen ilyen kékes?
-
kkp900
senior tag
Egy kérdésem lenne ,hogyan kell beállítani azt hogy mutassa is zárolt képernyőnél ,hogy jött valami ne csak hang meg fény legyen??Esetleg egy két sorba kiírja az emailt pld.Vagy a face üzenetet.Előre is köszi a válaszokat plusz még a hangra valamit ha tudna valaki szoftveresen hogy egy kicsivel hangosabb legyen ha csörög pld .A csengőhang jó minőségű nem halk.
-
kkp900
senior tag
És oldalt is fasza ?A fólia persze ,hogy felraktad mindkettőt.Szépen illeszkedik?És lehetne egy linket kérni?
Még egy kérdés amikor kapok egy emailt,akkor annak a tartalmát ,hogy lehetne megjeleníteni Zárolt képernyőnél ,hogy azért ne kelljen feloldani a telefont??Esetleg egy mondatban is akár de csak azt írja ki ,hogy tartalom nem megjeleníthető,és de az istenért sem találom ezt a beállítást az értesítéseknél ,hogy lehetne beállítani.[ Szerkesztve ]
-
kkp900
senior tag
válasz laci0530 #2500 üzenetére
igen le is töltöttem ahogyan elmondja de van egy kis bibi nem lesz fekete a háttér ?Szóval ezek szerint meg kell vennem a pro verziót?Mert azok szürkék csak a free verzióban nem lehet bekapcsolni őket. Vagy tudtok egy helyet ahonnan le lehet szedni?Vagy beállítani feketére?
-
kkp900
senior tag
válasz Winchester95 #2634 üzenetére
Akkor várjuk majd a felrakottról a képeket! Plusz vélemény meg toll használat teszt karcos lesz e tőle! Előre is köszi
-
kkp900
senior tag
Feketére lehet e varázsolni az értesítések fehér hátterét?? Ha van megoldás ne tartsátok vissza 😆😁
-
kkp900
senior tag
Hello! Szerintetek tudja ugyan azt az Ebayes fast charger ,mint a gyári
https://www.ebay.com/itm/Genuine-Fast-Qi-Wireless-Charger-Convertible-Pad-For-Samsung-Galaxy-Note-8-S8/352184075425?epid=19007015426&hash=item51ffce84a1:glMAAOSwrFZZ3x31
Mert sokkal jobb áron van ,és nem csak az ebayen láttam már.
[ Szerkesztve ]
-
kkp900
senior tag
Akkor nem annyira hangos mint ahogy egyesek leírták!? Meg is rendeltem egyből köszi szépen a linket! A buzi MM az áfafelezős napon vettem lassan egy hónapja de meg mindig nem hozták meg ! Így le is mondom a megrendelést.17 ezer lett volna de így 5 ből meg van!Fast Charger töltőm meg van külön meg kábelom is!Apropó ugye ennek is USB-C a csatlakozója??Hogy akár a gyári töltőt is tudjam esetleg használni vele kábelel együtt.
-
kkp900
senior tag
Köszi szépen azt nem is láttam ,hogy kábelt is adnak mellé! Az anyaga is olyan mint az eredetié ,ha láttál olyat már elvileg gumis hatású cucc?A fóliád,hogy bírja?Lehet akkor megrendelem azért a hatalmas lovéért.S pent is bírja nem karcolja?És ha Ringke Fusion szilikon tokba lesz akkor nem fog feljönni?Nekem nem balatonos a hátulja mint valakinek itt aki el is adta gyorsan.Szerintem jó tok és koreából 10 belül itt van.3 ezer volt.És kemény védő a hátulja nem a kis vékony 200 ft szilikon tok.
[ Szerkesztve ]
-
kkp900
senior tag
Nem csak néztem meg is vettem azért írom a véleményt róla!Szilikon de a hátulja kemény műanyag.Akkor jó ha a fólia jó meg is rendeltem a biztonságért.A Wishről ajánlottak egy üvegfóliát arra várok hogy megérkezzen végre hogy feltehessem .Lejön e vagy nem majd.Aztán tartalékba marad ez a fólia.Mondjuk a hátuljára felteszem hogy védjem.Azt az egyet nem értem higy gyárilag miért nem lehet normális fóliát eleve rárakni mint régen!???Aztán akinek nem kell az leveszi.Ennyi pénzért azért egy ilyen komoly értékű dolog beleférhetne.Tisztelt Samuka!
-
kkp900
senior tag
Szolgáltatónál vettre is jár és már független is pld a telekomnál!Nekem telenoros és regisztráltam és megvan a 2 év! A szolgáltatók alapbóla adják a 2 évet én csak a házhozjövő garancia miatt regisztráltam be,ne kelljen utaztatni felslegesen több hétig ha vaj van.Szóval szolgálatóknál is veheted és ott lesz annyiért szerintem.
-
kkp900
senior tag
Valaki azt írta a face csoportban ,hogy feltette a S8+ fóliát rá és tökéletes! A gyári Samsungot ami 2db 3000 ft.Valaki esetleg probálta még?
-
kkp900
senior tag
Hello!A face csoportban valaki ajánlotta a gyári S8+fóliát!Neki 3 hete fent van és semmi baja plusz a toll se látszik meg rajta.Alul 3mm rövidebb oldalt 1 -el.Én ma megvettem de a Samsung Experience Storeban telefonon egyeztettem velük hogy mit is szeretnék,de inkább visszahívtak hogy lemondják a felrakást!!Mondtam eleve hogy kifizetem a fóliát és lemondok a gariról csak tegyék fel!Nem mivel nem arra való!!Mondom tudom de semmi bibi nem lenne ha feltennék főleg ,hogy előre kifizetem.Na ennyit a vevőorientáltságról!Ez az ország egy vicc!Szó szerint majdnem elküldtek telefonon a faszba!De ma bementem és mivel csak ott volt iylen fólia én meg csak ma voltam pesten így kénytelen megvettem.Majd feltetettem egy telefonossal.És állítólag így faszább is mert nem nyomja fel a tok majd!Szóval ha valaki költseghatékony akar lenni akkor lehet ez is egy megoldás!Voltam a Mobile Outfittersnél is de engem nem győzött meg a csávó az Arénában 11990 lett volna előre hátra.Inkább megprobálom a samufóliát! UI: feketére szeretném az értesítések hátterét van e erre valami progi külön esetleg???
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Aki használ UAG tokot az melyik típusát használja?És a tapasztalatok velük?
És hol vették?Esetleg egy képet is feltehetnétek róla ,hogy is néz ki a telón!
Nekem ez tetszik esetleg van-e valakinek ilyen!!https://de.urbanarmorgear.com/collections/samsung-galaxy-note-8-cases/products/plyo-series-samsung-note-8-case?variant=48120579983
Ez az UAG PLYO széria
[ Szerkesztve ]
-
kkp900
senior tag
válasz james008bond #3198 üzenetére
Tudom hogy nem eredeti!De volt aki itt a csoportban vett és azt írta működik is szépen akkor meg minek a 22-ezres?Nekem van hozzá Blitzwolf fast charger töltőm meg 1,8m kábelom így az nem kellett hozzá!Nekem még nem jött meg sajnos majd kb 2 hét szerintem ha a Királyi Posta is úgy akarja.De neked van vele bajod ,hogy a szavaidból azt veszem ki hogy nem felel meg valamiért?Vagy semmi baja tölt és ennyi amennyi a gyári eredetinek is?
-
kkp900
senior tag
válasz james008bond #3213 üzenetére
Azért nem hinném hogy komolyan gondoltad hogy harmad áron eredeti lesz majd!? 👍🏼 De akkor semmi baj sincsen vele és tölt az a lényeg.Köszi a választ
-
kkp900
senior tag
Az lenne a kérdésem ,hogy kikapcsolt kijelzőnél az edge panelt beállítottam hogy jelezzen!De nem teszi...Mit kell kikacsolni esetleg hogy működjön a fény körbe lezárt képernyőnél nekem is végre!??? Előre is köszi a válaszokat.Már újra is indítottam de semmi..d emax annyi hogy mostmár a led se jelez!Szóval mi lehet a bibi?
-
kkp900
senior tag
válasz no more #3220 üzenetére
Pedig a beállításnál kikapcsolt kijelző is van írva meg a faces csoportban azt írják működik értesítésnél is!Ezért kérdeztem hátha valaki tudja a megoldást rá,hogy normálisan jelezzen mindig kikapcsolt kijelzőnél is.Gondolom nem hülyesegből van a beállításokban ilyen opció is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Nyomtató topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óvodások homokozója
- Elemlámpa, zseblámpa
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest