Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechRobot
aktív tag
Sziasztok.
Tudtok jó minőségű üvegfóliát ami lekerekített és rátapad rendesen nem lóg le és nem kicsi.. hanem pont jó?Dikk egy százas...
-
TechRobot
aktív tag
-
TechRobot
aktív tag
válasz csocsoszán #3681 üzenetére
Házhoz jövős megoldást választottam így hogy aztán hova került azt passzolom. De a gar jegyet se sikerult kitölteniük rendesen. A DEX garijegyére írták rá és bélyegezték le a telefon javítást.
Ami még érdekes valóban szoftverezték a telót.. és csomó gyári app eltűnt mint pl a gyári böngésző, gyári mail progi, számológép.. nos örülök is h ezek nincsenek benne mert előtte meg kiírthatatlanok voltak. De ez miért lett ilyen fw? Vagy mitől más.. csak úgy érdekel.
A 3 fw között mi a különbség?
[ Szerkesztve ]
Dikk egy százas...
-
TechRobot
aktív tag
-
TechRobot
aktív tag
Dikk egy százas...
-
TechRobot
aktív tag
Ha jól látom még mindig nincs meg a bölcsek a köve fólia téren, kár pedig jó lenne már..
Dikk egy százas...
-
TechRobot
aktív tag
Ritka nem ritka h meghibásodik nekem meghibásodott. Házhoz jöttek és csere telót is kaptam.
Az oké hogy a GSM boltos talán meg csinálja és talán még jól is, de szinte biztos vagyok benne hogy nem nyomáspróbázza és hát onnan már nem IP68 a cuccos.(#4020) hackeeeee
Bixby gomb számomra annyira haszontalan, hogy újra tanítottam egy appal és most lámpa funkciót kapott a gomb.
[ Szerkesztve ]
Dikk egy százas...
-
TechRobot
aktív tag
válasz kentucky #4148 üzenetére
72órán belül elvileg t-nek cserélni kell ha jól tudom.
Amúgy van házhoz jövős gari neten regeld a telót samu oldalán és már hívhatod is őőket házhoz és tudsz csere telót kérni. Nekem s8at adtak addig cserébe.Legjobbakkal is előfordul bár most már kezd hócipő kilenni nekem is, hogy a note4em 1 hónaposan cserélték, note7 instant kuka és a note8am is volt már szervizben.
Azért ez így Sh!t.
[ Szerkesztve ]
Dikk egy százas...
-
TechRobot
aktív tag
Ez azért rossz csak mert minden samu telót be tudsz regelni 2 év garira.. függetlenül h honnan van, de kérik a számlát és sufni géesemes nem lesz jó. Kivéve ha pont leszarja a szervizes ami ritka de előfordul. Regeltem már be szürke importosat csak sz.nak a pofon.
Ügyfélszoglálat semmit se tud.. össze vissza beszélnek, még a most nemrég leadott telómmal is félre informáltak mert nem tudnak semmit a szervizről. Úgy visszavágja majd a szerviz zúgva szál mint a győzelmi zászló![ Szerkesztve ]
Dikk egy százas...
-
TechRobot
aktív tag
Több szürke importos eszközt tudnék mutatni az accomból amire 2 év garit elfogadott a rendszer csak beírtam h T-be vettem. Persze egyik teló sem volt nálam többet mint 3-6 hónap, nemhogy 1 vagy 2 év. Sszériások és note szériások vegyesen.. Sosem jött olyan levél, hogy nem regelhető a 2 év ellenben azt leírták h csak számlával, amiből gondolom azért kiderül h szürke importos vagy nem (gondolom).
Dikk egy százas...
-
TechRobot
aktív tag
Ismertek valami jó kis tripodot ami állítható magasságú nem a legnagyobb és van hozzá BT-s exponáló gomb és note8 is belefér?
Dikk egy százas...
-
TechRobot
aktív tag
Miért van mindenki bezsongva a frissitésektől?
Dikk egy százas...
-
TechRobot
aktív tag
A fő verzió frissítésére persze azt mondom oké.. De a többit így várni még embert nem láttam
Dikk egy százas...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest