Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
theBigFace
tag
Hello valaki tud segíteni? Lemerjem-e frissíteni a Lollipop-ot? Valaki tud tapasztalatot mondani? Annak előre is kösz!
S21 FE (SM-G990B/DS)
-
kazanka
őstag
válasz theBigFace #18403 üzenetére
Jobban jársz ha megvárod az 5.1.1-et ha 910C-s vagy akkor elvileg már pár nap
-
kazanka
őstag
válasz theBigFace #18405 üzenetére
Az én telefonommal semmi baj,de elég sok a panasz a lollira.én még hagynám a 4.4.4-et
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz theBigFace #18407 üzenetére
Én még gondolkodok rajta, de lehet kipróbálom en is a 4.4.4-et...kíváncsi leszek mekkora lesz a 2 rendszer között a külonbség
-
legenda
válasz theBigFace #18403 üzenetére
szia,
nálam hibátlanul működik a telekom lollipop verzió a megjelenése óta.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
privacy99
senior tag
válasz theBigFace #18407 üzenetére
Samsung, rég kifutott modellre legújabb Androidot? Nem tudom miért veszed ilyen biztosra, szerintem kizárt.
-
legenda
válasz privacy99 #18410 üzenetére
egyértelműen lesz rá.
mikor lesz rég kifutott modell, ha még az utódja sem jelent meg?
tudod, hogy mikor jelenik meg az új főverziós android?
mutass egy samsung csúcstelefont, ami adott korára annyira kifutott volt, hogy nem kapott frissítést!?!?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
hito
nagyúr
Mégsem! Meglett a számla és be is szaladtam vele a TMX-hoz, mert a kamerának nyomora volt. A jobb széleken mosott elég rendesen és ha éppen ott mégis éles volt, akkor máshol csúszott el a fókusz, vagy középen vagy baj szélen lett homályos az eredmény.
Jogosnak találták, be is vették garis szolgálatatás keretén belül és már kész is van. Azt írja a munkalap, hogy cseréltek benne 16db (!!!!!!) csavart és 1db kameramodult
Volt már valakinek ilyen gondja a Note 4-gyel? Az enyém ugye Edge, de ebből a szempontból ugyanaz a kettő.
Remélem hívnak hamar, mert már 1órája kész van, de még nem csörögtek hogy mehetek érte
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
legenda
ez jó hír, akkor csak megfelelő forrásból van kintről a készülék és megadták legalább az egy éves gyártói jótállást.
egy kamerás probléma rémlik csak itt valakitől, de annál az volt a gond, hogy nem fókuszált elsőre a kamera.
sony modul van/volt a tiédben?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
privacy99
senior tag
Mivel a Note 5 egy hónapon belül kint lesz, az Android M meg ki tudja mikor + az elterjedés + mire a Samsung is észreveszi hogy megjelent, és elkezd dolgozni rajta, addigra már rég kifutott lesz a Note 4.
Már most nem érdekli őket, ráadásul jön az S6 Edge+, Note 5, itt az A8, tehát bőven van mire frissítéseket csinálni, pont nem egy több mint 1 éves modellre fognak fejleszteni. Eddig 2 telefont nem tudtak értelmesen frissíteni, majd most hirtelen ennyit fognak
Ha lesz is frissítés, az is a szokásos: mi elmondhatjuk, hogy kiadtuk, nincs miért anyázni.. közben ugyanazzal a felülettel, 0 új funkcióval kiadják, mint ahogy szokták, de legalább az info majd nagyobb számot tud kíirni.
Biztos azért mondják itt, hogy Samsung: reklám 10/10, support 0/10, mert annyira híresek a frissítésekről (főleg a régebbi telefonjaikra).. még a legújabbakat sem tudják frissíteni időben.
Szépíthetjük itt a telefont, meg dícsérhetjük, csak nincs mit, meg aztán ennyi elégedetlen embert még egyik topikban sem láttam, konkrétan szinte többségben vannak.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz privacy99 #18415 üzenetére
a note 5 megjelenési időpontjáról is csak találgatások és pletykák vannak egyelőre.
ezzel az erővel itt az a lista, amely samsung telefonok android m verziót kapnak; List of Confirmed Samsung devices to get Android M Updates by the End of the Year
nem írtál típust, hogy melyik lett annyira kifutott, hogy adott intevallum után nem kapott frissítést...
engem az sem érdekelne, ha semmilyen további frissítést nem kapna többé a note 4, mert egyrészt elégedett vagyok a lollipop firmware verzióval, másrészt ilyenkor már cserélni szoktam a telefonjaimat, az előd iphone 5s ilyentájt már ment a levesbe, de a note 4 tovább húzza most, mert elégedett vagyok vele.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz privacy99 #18415 üzenetére
mellesleg jegyzem csak meg, hogy vannak témák, ahová az elégedett felhasználók nem nagyon írnak, arról nem is beszélve, hogy részint azért nem is olvassák akár a témát, mert elegük lett a feleslegesen vagy eltúlzottan, szélsőségesen problémás felhasználókból...
nem olvasol elég iphone témát a fórumon - ja, most látom, hogy problémával kapcsolatban tudsz te is írni oda is -, ott is vannak gondok bőven, valaki már a negyedik problémás felújított iphone-t (6) kapta.
vagy ez; link
keress rá az iphone témákban a megfelelő szavakkal a kattogó kijelzőre (5c és felfelé gyakori hiba), továbbá a két 6-os esetén az elcsúszott kamerára és még lehetne sorolni...
semmit sem kell sehol sem szépíteni, mindenhol vannak problémák, nem csak a samsung, hanem az apple, a sony, lg és szinte minden gyártó csúcstelefonjainál is vannak gondok, ilyen világot élünk, más kérdés, hogy milyen arányban, illetve a felhasználói tábor mekkora hányada és milyen stílusban viszi fórumra a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Egy biztos: ilyen hisztiaradattal, mint ami itt megy, en meg nem talalkoztam egy topicban sem. Messzirol elkerulnem a tipust, hogyha vasarlas elott itt szeretnek tajekozodni. A keszulek kozben meg tok jo. Mondom tok jo, nem tokeletes.
-
félisten
-
hito
nagyúr
válasz Plazmacucci #18420 üzenetére
a topikot hagyd meg azoknak is akiknek problémájuk van.
Miert cucci, eddig megis kike volt? Azert en is leirhatom egy sorban, hogy mot gondolok, nem?
-
privacy99
senior tag
Az nem probléma, egy apró jelenség. Az a különbség, hogy az egy 3 éves hardvernél van, és egyetlen helyen, ahol nem is zavaró igazából, csak kíváncsi voltam, hogy a 6S-emen is ilyen lesz-e. Ezzel szemben a Note 4 mindenhol ilyen 1 éves hardverrel, tehát ezt így hagyjuk inkább.
Továbbra is hangúlyozom, nem magamat akarom szivatni egy rosszabb telefonnal, és egyik napról a másikra váltottam vissza, azóta sem hiányzik a Note. Meggyőződésem, hogy bizony egy iPhone 5 JOBB mint egy Samsung Galaxy Note 4. Te máshogy gondolod, ennyi. Nyilván nem ugyanúgy használjuk.
Egyébként a magyar felhasználók mindig is híresek voltak a telefon cseréltetéseikkel, egy időben arról is szó volt, hogy nem fognak többet telefont cserélni, mert valaki (ahogy már mondtad is) a 4. telefont kapta fél éven belül. Az ilyenek olyan hibákkal viszik be, hogy hát mintha kattogna, meg háát mintha nem bírná ki addig az akksi.. és simán cserélik, miközben a Note hátlapja igencsak érdekes hangokat ad, de az természetes.. Elég egy jót hazudni (pl. lemerül 5 óra alatt használat nélkül, azt úgyse tudják ellenőrizni), és kapsz új iPhone-t, tehát erre nem lehet alapozni.
Érdekes az 5 volt a legrosszabb széria állítólag, nekem több mint 2 és fél év alatt (azon kívül hogy szarrá törtem egyet, amit cseréltek is), az ég világon semmi gondom nem volt. Ami nálam van, az is minimum 2 éves, de ugye maga a hardver több is, mert ez nyilván refurbished.
Na mindegy is, remélem, hogy sokat javítanak a Note 4-en, és mindenki megelégedve használja majd, nekem nem jött be, van ilyen. Buktam mondjuk ezzel nem keveset, de felfogom tapasztalatnak, mostantól nem 1-2 percig tesztelem a telefont, mielőtt megveszem.
-
legenda
válasz privacy99 #18425 üzenetére
így igaz, máshogy gondolom, mert nekem volt 5s és még az sem jobb, mint most a note 4.
nem, sajnos nem mindenki csak mondvacsinált indokkal cseréltette az iphone-t, egy újdonsült 6-os tulaj örült volna neki, ha örömmel használhatná az új készülékét, de sajnos olyan problémák voltak, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni.
az más témakör, hogy az egy éves jótállás lejárta előtt cserélteti valaki, akinek a megfelelő forrásból származó készülékére így újabb egy é jótállás lesz, ebből sokan sportot űztek sajnos, ők sokszor tényleg csak kitalált hibákkal álltak elő...
az nem csak a telefon hardverének a kérdése/függvénye, ha egy külsős alkalmazást nem bírnak rendesen optimalizálni, legyen szó bármelyik rendszerről.
a note 4 hátlapja nekem semmilyen hangokat sem ad ki, ha tenné azt és természetellenesen, akkor problémáznék rajta.
neked nem jött be a note 4, ezt mindenki elfogadja, de nem kellene a hangulatot kelteni kitalációkkal, hogy nem lesz rá m, kifutott típus...stb.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
hito
nagyúr
Én megint csak kellemes tapasztalatokkal tudtam távozni a TMX-ból, ugyanis megcsinálták korrektül az Edge-emet. Ugyebár cserélték a kameramodult, de nem is akárhogy:
ISOCELL került az IMX240 helyére
Most valószínűleg én vagyok az egyetlen az országban, akinek ISOCELL kameramodullal szerelt Note Edge-e van (nem mintha erre olyan nagyon büszke lennék) Nekem eddig is nagyon tetszett a Samsung saját modulja, és örülök neki, hogy így alakult, ugyanis gyengébb fényviszonyok között valamivel használhatóbb eredményt produkál, mint a Sony szenzor. Úgyhogy ezúton is dupla köszönet a Telemax-nak!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Május óta használom nagy megelégedéssel ezt a készüléket és még semmi problémám nem volt vele!
Legelső nap felfrissítettem lollira dobtam rá egy Hola launchert és átlagos használattal 3 napot bír az aksi, gyönyörű képeket és videókat készítek, nem dobálja a netet, és minden amire használom tökéletesen fut rajta!
Kell ennél több? Nekem nem és halkan jegyzem meg, hogy nem volt még ilyen jó telefonom így visszagondolva, pedig volt egy jópár -
Szpisti
addikt
Ott van a gond, hogy ide nagyrészt az ír, akinek problémája van a készülékkel...
Akinek minden oké, valszeg rá se néz, vagy csak ritkán erre a topikra...
Ezért aki tájékozódni akar, megrökönyödik, hogy szinte csak gond van ezzel a Note 4-el...
Én teljesen meg vagyok elégedve vele, még mindig... (november elejei vétel) -
S e t h
nagyúr
válasz Szpisti #18429 üzenetére
Bingó.
Én is októberben rendeltem, november eleje óta használom nagy megelégedéssel, ugyan kritikákat is fogalmaztam meg, de a sok picsogást én is túlzónak tartom.
A nagy meleg, vagy hisztis lányok írnak.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
Szakiii
addikt
De jó lenne kipróbálni pár romot
-
georgo5212
csendes tag
Sziasztok, segitségre van szükségem. T.komos f es N4 em májusi lolis. Négy napja figyeltem fel rá hogy a galériából eltünt egy két mappám, és a videó lejátszó is csak a külső sd kártyát látja. Az emulated/0 viszont nem. A totálcommanderből el tudom inditani a belső kártyán lévő videókat de az nem ugyanaz. Ha valakinek van ötlete szivesen fogadnám. Nem szeretném a gyári visszaállitást,ha esetleg van rá egyszerübb megoldás.
[ Szerkesztve ]
öreg motoros
-
norbi93
senior tag
válasz Szakiii #18436 üzenetére
Szerintem is nyugodtan letehetünk róla. Mondjuk én note3-nál már megszoktam hogy nincs, így ilyesfajta elvárásaim nem is voltak szerencsére a note4 vételekor. Persze jó lenne picit gányolni a rendszert, de tudom hogy a végén úgyis a stock romon kötnék ki. Régen általában overclockra és rendszerpucolásra használtam, hát itt nincs hova tovább húzni a rendszert, illetve a touchwizt sem tudnám érdemileg gyorsítani a pucolással. De azért pár könnycseppet elmorzsolok, amikor látom barátnőmet, hogy freedom appal pucolja ki a htc one-ján a reklámos appokat.
-
apaszka
veterán
válasz #97246720 #18434 üzenetére
Biztosan nem !
Cserélik a kamera modult,és kész!
Miért cserélnék az egész telefont?(#18435) hito
Itt nem lesz csak KNOX ugrással!
Nagy dolog!
Már mint olvasom a mai írásokat ez egy elavult teló!Na mindegy nekem még jó lesz csórónak egy darabig.
Úgy indult,hogy októberi,de már februárira lett frissítve,kékbéka segítségével! Nagyon ajánlott szerintem a srác!
Ha ugrasztod ,és nullázni akarod valamikor, keresd őt! Korrekt ,és tényleg segít!
Megvan az ára annak is, csak egy dolgot cserélni kell!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
törölt tag
válasz apaszka #18438 üzenetére
Mert nem csak a kamera rossz...a térerőt is eldobálja, ha berakom a memkártyát nagyon belassul a telefon...a poén az az hogy a feleségemé is note4f, ugyan akkor vettük,2hónaposak és az övé nem produkálja a hibákat...szerinted?
a knox meg nullázható mert fizikai számláló, csak maszkolással lehet álcázni...mikor értik már meg emberek!? A samu is elismerte és chainfire is megmondta,a knox számláló visszaállítása lehetetlen! Fogjátok már fel! Ha ugrik a knox az úgy marad végleg![ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Szakiii #18442 üzenetére
És szerinted nem vennék észre a szervizben...a szervizes nem fogja megvizsgálni, de központi szerviz bevizsgalja és ha idegenkezűség jelét állapítják meg akkor annnak jogi következménye lesz...tehát megfontolandó ez a babrálásos mizéria hogy átveri a samut... bár a lehetőség adott, csak ki mer kockáztatni...a csalás és szandékos károkozás azt mindenhol büntetik...
-
hito
nagyúr
válasz #97246720 #18445 üzenetére
ha idegenkezűség jelét állapítják meg akkor annnak jogi következménye lesz
Ugye most ezt csak viccnek szántad? Biztos az interpol 100-as listáján is előkelő helyet foglalnak el a Note root-erek
Ha akarom rootolhatom, szétszedhetem, a belsejébe beleépíthetek egy üveggolyó-várat és utána bevihetem a szervizbe, hogy kérem szépen megjavítani. Nem fogják, és a garit is megvonják. De ennek büntetőjogi következményei nincsenek. Kicsit sok krimit nézel
-
S e t h
nagyúr
Ő nem írta, hogy az a jogi következmény büntetőjogi is lesz egyben.
Az adásvétel is egy jogviszony, amihez kapcsolódik a jótállás és akárhogy is nézem az bizony megváltozik, ha vki ugrasztja a knoxot.
Feltéve persze ha erre gondolt.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
törölt tag
Nem értetted amit írtam és nem olvastad vissza...de leírom röviden...ha ugrasztják a knoxot az automatikusan gari megvonás, viszont ha tudja valaki mely az az alkatrész amit cserélni kell hogy újra 0x0 legyen és cserélteti szervizzel a telót és ugyebár a házhoz jövő szervizes csak a számlálót nézi meg, akkor cserélik a telót,amit később a központi szerviz vizsgál be majd valamikor...mivel tudják hogy kié volt a telefon,a szervizben esetleg észreveszik hogy már valaki belenyúlt és módosította,akkor az szándékos károkozás(mivel a samunak kára származott abból hogy egy nem garis telót cserélt "újra" így csalásért és az említett dologért büntető feljelentést tehet,mivel jócskán 100ezer forint feletti értékről van szó) nem nézek sok krimit, csak bizonyos dolgokkal jó ha tisztában van ember és sok hasznos infót tartalmaz az EULA ha egyáltalán van aki végig olvassa nem csak tovább lép...tehát ezen mit nem lehet érteni? Két esélyes vagy megússza vagy ráfázik, fifty-fifty...szerintem aki romolgatni akar az ne vegyen samsung telót...még azt a kijelentés is bátran megteszem hogy elképzelhető más mobilgyártóknál is ez a fajta védelem bevezetése...ma olvastam hogy az rootolt s6 tulajok bajban vannak amiért rootoltak,mert sok dolog nem megy root alatt,többek között az új fejlesztésű samsung pay...plusz olvastam hogy valaki rootolta az s6ot és belassult,újraindulgat,a kamerát is szabotálja...tehát, a kérdés adott... valóban megéri-e valakinek a root jog ?... jó persze,sok hasznos dolog elérhető root joggal, de ennek a kora kezd leáldozóba menni a samsung telók körében...
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz #97246720 #18448 üzenetére
Az utolsó mondatodat menten is.
Ez van!Samu nem a romolós készülék.
Ez inkább a nagy átlag embereknek való, ki kihozza és így használja.
Ezért is mondtam,, ez az utolsó samu nekem.
Ui;
Azért egy próba pert megérne , ha lenne időm, pénzem.
Kíváncsi lennék, hogy egy ROOT miért vonatja meg automatikusan a garanciát,pl ha tönkre megy a kamera modul, vagy csak piszok megy bele, míg mondanak?
Root miatt ment bele a por?
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
hito
nagyúr
válasz S e t h #18447 üzenetére
így csalásért és az említett dologért büntető feljelentést tehet
Na erre írtam én (ezzel meg is erősítette), és jól gondoltam, hogy úgy gondolja Amit írsz, az rendben van, de Ő már ennél továbbment.
Spityu27: értem amit írsz és egyet is értek, de ezt a büntetőjogi víziót felejtsd már el, mert még a végén azt hiszik, hogy üldözési mániád van. Hallottám Te már olyat, hogy emiatt valaki bíróság elé állt?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest