Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz leslien #11338 üzenetére
Az egész update mizéria erre a készülékre, most már valóban maga a szánalmas vicc kategória.
Annyira kiszabott gáz lehet itt már valami, hogy csak suttyomban szivárogtatnak ki ilyeneket.Nagy dirrel-dúrral beharangozták decemberre, és lesz majd belőle április, vagy május...talán...
Egyszerűen nem merik hivatalosan lekommunikálni ezt a durva késést, és az már épp elég nagy baj. -
dancsuri
veterán
válasz Parallaxis #11352 üzenetére
azért csak hidd el, hogy teszt
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Még hányszor kell leírni, hogy amikre te és az átlag használja ott nem jelentkezik az a hiba, valószínűleg durva hardveres probléma áll a háttérben, most is azt mondom, hogy a VR a loli alatt kiégeti a készüléket. És képtelenek megoldani. Ne hangoztasd már folyton, hogy ilyen meg olyan jó, mert akkor már mindenki megkapta volna.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz dodicsaba #11355 üzenetére
Neked kell eldöntened, hogy melyik a jobb. Ha az eladás a későbbiekben lényeges, akkor egyértelműn Samsung, mert értéktartó, főleg egy note, de ha nem számít, akkor az egyébként nagyon jó készülékeket gyártó LG. Sajnos az ő termékeik egy idő után, nagyon elvesztik az értéküket.
[ Szerkesztve ]
-
hanti
senior tag
Miután a 15-20 millió eladott Note mellé pár ezer VR.-t adtak el és én soha nem fogok venni ilyent, hát nem nagyon érdekel ha gond van vele. Szerintem egyébként a VR inkább a hiba forrása mint a lolli és hardveres gondot elég nehéz megoldani szoftveresen.
Egyébként elég érdekes úgy véleményt mondani valamiről hogy nem is használod!
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Note mellé pár ezer VR.-t adtak el és én soha nem fogok venni ilyent
A lényeget le is írtad, főleg ilyen szavakkal. hogy HAD, ILYENT EGYENLŐRE etc... XD
Te mégis honnan szeded az infóidat? A pár ezer, az valószínűleg több millió már, olvass már utána, hogy a VR-t veszik, mint a cukrot a potom 200 dolláros áráért, hiánykészlet van a legtöbb helyen. A VR normálisan működik KK alatt, a számomra nagyon is hiteles, és ha valakiknek hiszek, azok elsősorban a techtimes, és ők ezt írták, tehát ebből következtettem arra, hogy a VR (is) lehet főleg a ludas, amiért nem adják ki a nyalókát. De itt be is fejeztem...
Na jó, az előbb megszegtem az ígéretem, de innentől tényleg nem érdekel semmi, bármit, amit leírat a fejedben lévő kocsonyás massza.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
A pár ezer, az valószínűleg több millió már, olvass már utána, hogy a VR-t veszik, mint a cukrot
A marketing diadala
A VR egyelőre csak Note 4-el működik és abból sem adtak el olyan hatalmas mennyiséget, szóval ha 20-30 ezret eladtak a VR-ből, akkor az már optimista becslés.
A VR normálisan működik KK alatt,
A VR pont ugyanolyan jól működik KitKat alatt, mint Lollipoppal, nem is a működéssel van gond, hanem a párásodással és a szellőztetés hiánya miatti túlmelegedéssel, de ez teljesen rendszerverzió független probléma, egyszerűen tervezési hiba.
A Lollipop kiadása meg azért csúszik, mert a Note 4-re nem akarták a sima 5.0-t kiadni, így később kezdtek el vele foglalkozni, mint az előd készülékekkel, amikre az 5.0-val jöttek ki.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Parallaxis #11365 üzenetére
A Lollipop kiadása meg azért csúszik, mert a Note 4-re nem akarták a sima 5.0-t kiadni, így később kezdtek el vele foglalkozni, mint az előd készülékkel, amikre az 5.0-val jöttek ki.
Tehát, amit egy olyan nívós site ír, mint a a fent említett cég, az kamu, de amit te olvasol, az olyan, mintha, Isten mondta volna?
Kösz...
A másik jól informált! Kösz az infót már nem hülyén halok meg!
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
Tehát, amit egy olyan nívós site ír, mint a a fent említett cég, az kamu
Mivel a Samsung semmilyen hivatalos adatot nem adott ki a VR eladásokról, így biza az kamu, vagy legjobb esetben egy hasraütésszerű becslés. Amit én olvastam is pont ugyanúgy csak becslés, de reálisabb a tények (eladott Note 4-ek száma) tükrében.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Parallaxis #11369 üzenetére
Egyébként normális érveket is fel tudsz hozni a sértegetésen kívül, tipikus viselkedés, ha nincs mit mondani akkor sértegetünk, ez itt nem divat!
Semmilyen sértegetés nem volt benne, amiket leírtál az egyszerűen kitaláció volt, pont én voltam, aki érveket hozott fel, te csak az hajtogatod február óta, hogy a nyalóka milyen cseszettül jó, semmi mást. Ha meg a lelkivilágod nem bírja, hogy ellenérvek is vannak, akkor ne fórumozz. A sértegetés meg számomra az, ha valakit, pl elküldök a k anyjába!
----------
De arról sem, amit te írtál, mégis beírtad, mintha az lenne betonba vésve. De semmi gond srácok, ha hamarosan visszatérek Kanadába, mert egyelőre még a hosszú szabimat töltöm itthon a szüleimnél, én biztos rögtön veszek egy VR-t, ott kint ez nem tétel, csak ebben az elcseszett országban számít pénznek 200 dollár.
És végre kipróbálhatom magam, hogy mi az ábra, ha meg végre majd a samu lekommunikálja, hogy miért is van ez az egész késés hivatalosan is, akkor én leszek az első, aki elnézést kér, ha nem volt igazam.
[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
-
Grawens
senior tag
Napfogyi egy kis lencsetrükkel.
-
S e t h
nagyúr
Van vkinek tapasztalata a Debloater alkalmazással?Kitkat alatt root nélkül lehet blokkolni alkalmazásokat.Nem tudom mennyiben tér el a Greenifytól.
Debloater- xda
videoThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Parallaxis
addikt
csak ebben az elcseszett országban számít pénznek 200 dollár
Máshol is drágának tartják, tekintve, hogy egy műanyag tokért kell ennyit fizetni (papírból ugyanezt megkapod már 1-2 dollárért az ebay-en ).
ha meg végre majd a samu lekommunikálja
Nagy összegben mernék fogadni, hogy soha nem fognak nyilatkozni erről.
-
S e t h
nagyúr
válasz Parallaxis #11377 üzenetére
Eddig nem tette így nagy valószínűséggel ezután sem fogja, pedig akár féléves csúszásban is benne lehetnek.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Grawens
senior tag
válasz #08176384 #11379 üzenetére
Belenéztem.
Ver.: ED0001
Cnt.: NETHERLANDS
CntISO: NL
SalesC: TPDSiofok000:
A szoftverben (system.img) benne van a sok "szenny app" mit pl.: Facebook, Instagram, FBMessenger, stb. de van egy parancs "csc_remove_apks_list" amiben ezek szépen fel vannak sorolva. Így az első rendszerindításkor ezek nem települnek fel. Csak TPD sc van benne, semmi más.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz dodicsaba #11346 üzenetére
egyáltalán nem mondható gyengének a note 4 térerő/antenna kapcsán, sőt!
az egy dolog, hogy hány egységet mutat, mert ahány típusú telefon, annyi fajta kalibráció és kijelzett pálcika/pötty, illetve néha még a firmware verziója is válogatja egy azonos telefon esetén is.
én is egy egységgel kevesebbet látok kijelzés tekintetében lte hálón, ha a note 4 mellé teszem a párom 5c-jét, de a meghatározó értékeket nézve már más a helyzet, illetve ha szélsőséges helyre kerülnek a telefonok, akkor nem a note 4 fogja hamarabb kimutatni a gyakorlati működés során a térerős problémát, még az lte hálón netezek, amikor már sok más telefon csak a 3g-re tud felcsatlakozni.
ahol eddig nekem komoly eltérést tudtak kimutatni, ott rendre kiderült, hogy nem azonos feltételekkel hasonlították össze, az egyik telefon a gyengébb lte hálón ment, a másik pedig az erősebb 3g-n, csak ennek a különbözetét nem ismerte a tulaj, nem tudta, hogy van jelentősége, alig lehetett megmagyarázni neki, hogy azonos hálózati módban kellene hasonlítgatni, mert az lte fogékonyabb a befolyásoló tényezőkre, így ahol a lakásban maximumon a 3g, ott már csak félen az lte.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
F-re mi ez az 5.0.1 Unknown?
http://www.sammobile.com/firmwares/download/44446/N910FXXU1BOC3_N910FTPD1BOC1_TPD/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- BestBuy ruhás topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest