- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
Köszi, akkor ez ilyen. Valóban nem látszik rajta SEMMILYEN tapi. Videok nem festenek rajta szépen, egyébként... megfordult a fejemben hogy lekapom, de várok vele, igazad van. Mert a hírolvasásban, kép/videokészítésben, telefonálásban, jegyzetelésben nem zavar. Youtube-ozni meg tudok PS3-on meg PC-n is. Mást nemigen használok.
Mondjuk erre az RSS olvasásra is fél éve álltam rá, de elképesztő mennyi időt spórol mikor a napi híreket böngészem át, hogy képben legyek!
-
zeroo5ux
aktív tag
üdv,
x-plore alkalmazással tudsz mappákat fájlokat kitenni a főképernyőre.
a zárképernyőre csak akkor tudsz parancsikonokat widgeteket kihelyezni ha letöltesz egy egyedi zárképernyőt (lockscreen, locker keress rá playen ezekre a szavakra)más: közben megoldottam a villódzást mx playernél, az intelligens elforgatást kikapcsoltam (amit amúgy se használtam mert az auto elforgatást kezdetek óta kikapcsolom minden telefonomon)
guriga1234: nem kell szólni senkit nem érdekelsz, visszalehet most már venni többször ne kelljen leírnom, vagy megint hsz takarítást kérsz?
WaterWave: wiki szerint 6. rész, ha a 3D grafikától számítjuk akkor a második
nem tudom hogy csak nálam de eléggé tré lett a grafikája (alacsony rossz minőségű textúrák és a látóhatár is mintha kisebb lenne mint a GTA3-nál) mondhatni rosszabb mint a 10 éves gépes változaté.
-
-
guriga1234
addikt
Nekem fehér a telefonom, ezért fehér tokot vettem, bővebben itt: [link] írtam róla.
A fehér további előnye, hogy nem látszik rajta úgy az ujjlenyomat, mint a feketén. A fehér tok olyan fehér, mint a telefon. Olyan színű szürke tok viszont (még) nincs, mint a szürke telefon, tehát a fekete tok is elüt tőle, mint a fehér. -
imi314
senior tag
hivás felvételére be lehet kapcsolni a menü gombot,igy nagyon egyszerű akár egy kézzel is felvenni, én személy szerint a 3. nap után úgy megszoktam,hogy mikor kezembe vettem egy xperia S-t elsőre ugy tünt mint ha csak egy U lett volna
most meg már azt mondom,h ez is kicsi
nemsűrűn tudnék visszatérni kisebb kijelzőre és az üzemideje ami nagyon megfogott még benne
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest