Új hozzászólás Aktív témák

• Zsombe

senior tag

válasz lugosi #29579 üzenetére

@lugosi és @FlashLed: anno én Sony Xperia Sola-ról váltottam Note II-re és abszolút nem bántam meg. Elhatároztam, hogy Sony-t soha többet. A Sola legalább fél perc alatt nyitotta meg a telefonkönyvet és még ez volt a leggyorsabb process. :W Majdnem az egész okostelefontól elment akkor a kedvem. Arról már nem is beszélve, hogy a Sony supportja valami gyalázatos, FW frissítés nem az erősségük....
    Aztán kiszemeltem a Note II-t és azóta is boldogan használom (márciusban lesz 1 éves). Szerintem alapvetően nincs gond a Samsungokkal. Páromnak SIII-asa van, nekem a céges telefonom SIII mini, édesanyámnak szintén SIII mini és mindegyik hibamentesen üzemel. Oda kell figyelni a készülékekre, persze nem úgy, mintha hímestojás lenne.
    Nem értem én ezt a sok siránkozást a knox miatt (szvsz gyári 4.3-al tökéletesen muzsikál a telefon, mondom ezt úgy, hogy előtte 4.1.2-es ARHD ROM-ot használtam), az üzemidő miatt (nálam másfél napot kibír napi 1,5 óra telefonálással, 3 órás kijelzőidővel, 2 e-mail fiók folyamatos szinkronnal), meg az anyagminőség miatt sem (tény, hogy plasztik, de minőségi a ház. ha fém lenne az lenne sokaknak a baj, mert nem lenne nfc, gyengébb wifi és térerő).
    Sorry, de kissé már unalmas az utóbbi időkben ezeket a siránkozásokat olvasni.

Inkább spekuláljunk arról mikor jön a 4.4! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák