Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskacz
senior tag
Régebben- - - - a 4.4.2-t nem lehetett KNOX ugrás nélkül Kingoo-val (sem) rootolni. Van valakinek erre vonatkozó tapasztalata?
Ha van/lesz, kérem ossza meg, mert én nagyon jól el vagyok a gyári romokkal, de a root (számomra) NAGYON FONTOS, pl. a Titanium Backup- és egyéb programok miatt is. (meg a Knox 0-is, mert van még valamivvel több mint 1 év garim...)
Köszi!
Huawei Mate 8
-
dancsuri
veterán
-
Zsombe
senior tag
válasz Fr0z3n #32750 üzenetére
na bakker, pedig pont emiatt várom a 4.4-et, hogy az ART ad még egy löketet a masinának. Ezt nem hiszem el, hogy a Samsung nem tud normális 4.4-es FW-t fejleszteni a Note 2-höz.
Az viszont örömteli, hogy a kamera képe még szebb, mert szvsz 4.3 alatt is szép képeket készít.''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
S e t h
nagyúr
Én sem értem akkor hogy miért nincs ART, igazából emiatt az egy dolog miatt vártam hogy kipróbálhassam a KitKat-ot,a többi nagyjából hidegebb is hagy.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Fr0z3n
őstag
A toll az nekem kifejezetten nem tetszik. 4.3-ban jó volt, hogy kihúztam és felugrott a hozzá tartozó felület. Na most ilyen nincs. Valami gesztus vezérlés van benne. Felfelé húzod, lefelé, "kacsacsőr" stb mindig mást csinál. Az az egy jó van benne, hogy meg lehet adni ábrákat és hozzá lehet rendelni feladatot. Kérdőjelre pl elindul a böngésző.
-
Weeman1
veterán
-
SimonJanos
aktív tag
Sziasztok!
Remek tokom volt, nemrég b.nőm ágy mögé ejtette benne a nagyokost' és nem vettem észre hogy egyik alsó rögzítő lepattant... így ma kiesett belőle, aszfaltra...
Széle sérült csak szerencsére, de itt az ideje vmi lehetőleg gumírozott tokot beszereznem, olyat ami a sérüléseket is eltakarja (engem baromira zavar) és esetleg akkor már fólia is... (A régi tök ráhajtható bőrtok...)Találtam itt "tok"-ra keresve iszonyat mennyiségű infót: a legtöbb ebay, stb., én holnap már akarok egyet venni, itt, Budapesten!
Jöhetnek a tippek és előre is köszi!
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
havri1
félisten
válasz SimonJanos #32759 üzenetére
Nekem egy fekete szilikon van, akkor használom csak, ha olyan helyre megyek, ahol fennáll a veszélye ennek.
AMúgy tok nélkül használom.
Szóval ez a szilikon anyagából kiindulva rugalmas, körbe védi a peremet. Ebayen van vagy 500 ft kb. itthon 2-8k (!!!).
Sima noname..havri
-
axlfsi
veterán
válasz Weeman1 #32742 üzenetére
És melyik főzött ROM-ra gondolsz? Két éve csak olyanokat használok, egy ideje csak és kizárólag TW alapúakat, mert egyszerűen a CM és társai olyan szinten nem támogatják a ceruzát, hogy azzal az erővel vehetnék már egy Xiaomi-t vagy Thl-t
... És a TW alapúakban biztosan nem tudták átportolni a N3-ból az ART-ot.˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
missz
tag
Hello, ket hete vagyok note2 tulaj, eddig nagyon klassz! nalam az akksi is siman elviszi a 2,2 es fel napot, pedig nyuzom eleget...
Hat nem tudom, en nem eroltetem a kitkat dolgot, nagyjabol tele van hibakkal, legalabbis mindenhol ezt olvasom..."Csillagok hullnak, születnek újak..ès te messze jàrsz."
-
Liuntin
csendes tag
válasz axlfsi #32761 üzenetére
Ráadásul:
1.: Az ART létrejöttének oka nem a sebesség növelése, vagy hasonló dolog, hanem az Oracle követelése a Java alapú Dalvik használata miatt. Az ART jó dolog, de nem világraszóló és előnyei mellett hátránya is van, összességében - bár egyesek nagy javulásról, gyorsulásról, meg akkuidő-növekedésről számolnak be - minimális a haszna a felhasználás során, mivel nem az a lényege, csak, ha már váltani kellett, próbálnak természetesen jobbat készíteni.
2.: Nagyon korai szakaszában van és ez az oka, hogy egyelőre visszakozás van a tárgyban, bár az Android 5 már csak avval jön a tervek szerint.
3.: Nem minden működik vele. Pl. az Xposed framework - aki ismeri, annak nem kell magasztalni -, amit a fejlesztője már igyekszik ART kompatibilissé tenni, de amíg nincs kiforrott változata, addig pihenő pályán tartja, teljesen érthetően.
3,5.: Nem vágom, milyen főzött ROM működik olyan jól ART alatt, de amint pl. a főzött ROM-ot használók nagy része az Xposed-et telepíti, az visszaváltja Dalvik-ra, annak érdekében, hogy ne bootloop legyen az eredmény...
De amúgy is inkább gondokról olvastam ART esetén főzött ROM esetén.Szóval, kár, hogy oly sokan bevettek egy olyan maszlagot, amit nem kellett volna...
Nem lesz rossz, de a legtöbben észre sem fogják venni a különbséget a már jól, kiforrottan működő ART esetén sem.
-
kisspepe
tag
Nos megvolt, tegnap előtt este újból nyomtam egy gyári visszaállítást.
Ezután a készülék frissítette az alapból fent lévő szoftvereket. Én csak a Pebble okosóra szoftverét és a facebook messengert raktam fel.
A telefon reggelre lefagyott, aksi ki majd vissza. Ezután bírta egész nap, majd ma reggel mikor felkeltem ismét le volt fagyva.
Az elmúlt napok tapasztalatai alapján általában meghatározott időnként fagy le, reggel vagy este. Van néha mikor egymás után többször. Kisebb részben előfordult, hogy napközben is lefagyott.
Eddig olyan jó telefon volt, de így, most már nem bízok benne, mert nem tudom, hogy a mikor fagy le, és emiatt nem érnek el. Nem tudom mit lehetne még kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
KTibxx
aktív tag
válasz SimonJanos #32759 üzenetére
Helló!
Én ilyet használok:
Protektoros hibrid védőtok
ami 3 részes: gumi bugyi, merevítő műanyag kitámasztós keret, előlapi műanyag fedlap övcsipesszel.
Terepen használom, abszolút ütésálló.Itt vettem a PH-n , olyan 3eFt körül.
[ Szerkesztve ]
-
kisspepe
tag
-
dancsuri
veterán
válasz Weeman1 #32777 üzenetére
meg még sok másnak is
csak 1 érdekesség (persze el lehet lenni nélküle) a gyári videólejátszóban ha a nézet "indexkép"re van állítva akkor ugye kis mozgó ikonokként látszik a lista, viszont ha egy ilyen kis indexkép fölé viszed a cerkát kb. 1/3-ad képernyőméretben elkezdi lejátszani míg a cerka felette van. ez akkor jó ha sok felvételed van és nemigazán tudod már hogy melyik mi.
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
kisspepe
tag
válasz Mephistoone #32776 üzenetére
Nincs benne sd kártya jelenleg.
-
dancsuri
veterán
-
Liuntin
csendes tag
válasz danikollar #32766 üzenetére
Tekintve, hogy az Xposed alap nálam, megfogtál: nem használtam.
Nem látom, hol írtam, hogy gáz...
Nagyszerű, egyetértünk, jobb lesz, mint a Dalvik. Természetesen, ezt el is várjuk. Csak bekakkantani felesleges tőle, ugyanis nem ad rá okot. Amiket meg írtam, tények, de természetesen említhetsz tényeket ellenirányban is, csak amennyit én tudok róla, az alapján nem fogok hitelt adni olyan riportnak, ami szenzációról ad hírt.
Újra hangsúlyoznám, hogy nem egy nagy innovációról, hanem egy feladat - Java nélküli - alternatív megoldásáról beszélünk és a célja egyáltalán nem az, amiről egyesek ódát zengenek kb. egy éve már.
-
gukker1
tag
Valaki tudja használni a Fuso-t a telefonon?
Azt írja "nem kompatibilis"?"WE BREAK FOR NOBODY"
-
kisspepe
tag
válasz kisspepe #32767 üzenetére
Most az előbb újra nyomtam egy gyári visszaállításokat. Ma 3-szor fagyott a készülék.
Most nem adtam meg google fiókot, nem adtam neki wifit-se, így nem tud frissíteni. Kikapcsoltam a mobilnetet is. Szóval most teljesen gyári, semmi nincs rajta. Kíváncsi vagyok, reggelre lefagy-e.
-
missz
tag
válasz kisspepe #32774 üzenetére
Ezt en is megneztem, ezek szerint engem atbas*tak??
Mert ugyan nem note2-t ir ki a program, hanem vmi kinai modellt, ha jol informalodtam...mint t03gzs...
Ienkor mi van???
Antutu szerint note2, mar gratulalt is ..".my gt-n7100.."
Hat ezen most felidegesedtem....egy online boltban vettem amugy, tok uj..[ Szerkesztve ]
"Csillagok hullnak, születnek újak..ès te messze jàrsz."
-
havri1
félisten
Ezzel is lesd meg.
t03 az a kódneve, azaz az eszköz típusa.[ Szerkesztve ]
havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs