Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajki7
senior tag
válasz Tippmix46 #2502 üzenetére
Egyszeru a valasz a kepminosegre,mindjart irom is h miert! En is eladtam 3napja a feher S3am,hasznaltam 4honapig kg. Jo aron sikerult eladni es aznap mentem is megvenni noti2-t. Nem sikerult a vasarlas es h miert?! Feher nm szep....nagy bowlinak nezki! Szurke nagyon szep!!!!! De! Es itt jon a baki,kevesebb a ppi felbontasa (pixel/inch) mint a NOTE 1NEK!! illetve a Galaxy S3nal is kisebb! Note=285 ppi,Note2=267ppi,S3=346ppi.Szoval nagyon szomoru voltam mert megakartam venni a szurke noti2ot de oda rancigaltam a kek S3at (mar sipolt minden berendezes) es szemmel lathatoan szemcsesebb (nm olyan eles,tiszta a kepe)mint az S3nak!! Egyebkent is nekem mar nagyon tetszett a kek S3,szoval haza mentem es taltam itt phn egy hetes kek S3at amit a media markban vettek Azonnal meg is vettem mert media markban 165ezer en meg 120ert elhoztam persze alkudva Nem is bantam meg,sot orulok is neki h van ez a kek! Sok sikert a valasztashoz!
iPhone 11 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest