Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Nekem is az első Note-om. A Note7 lett volna első, aztán pont akkor hívták vissza, amikor rendeltem volna. Aztán nagyon vártam a Note8-at, de a kis akku miatt nem vettem meg, mert elég hardcore mobil használó vagyok, és nem akartam nap közben töltögetni a telefont. De végre a Note9 tökéletes lett.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
MrCsiT
addikt
"Én mindenkinek elmondom, (és itt nem a samsungról beszélek konkrétan) hogy az androidos telefonok, ami 50-100ezres költség körül vannak, azok azért annyi, mert kevés ram kis tárhely.... tehát telefonálni jó lesz."
Előbb nézz körül, mielőtt BÁRKINEK is elmondanád.
Meg fogsz lepődni:
A Xiaomi Redmi 5, 5 Plus, Note 5 és újabb eszközök teljesen használhatók.
OK, nem az a szint, mint a csúcsmodell Samu, de az ár is csak a negyede.
Marha messze vannak a használhatatlantól.
A gyermekem Redmi 5 Plus-a 4GB rammal és 64GB tárhellyel is megállt 60 alatt, és naprakész 8.1 fut rajta.Szóval tessék eldobálni a régi gondolatokat, és tájékozódni.
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
FőDudu
veterán
Akkura van valami 'szokasos' bejaratasi procedura?
Elso toltesen van tul, most 30 ora uzemido utan mutat 38%-ot.
Gondoltam lemeritem amig nem kezd panaszkodni, aztan feltoltom.Toltojet nem hoztam, de talaltam egy USB-C portos Apple toltot es azzal is mennie kell a toltesnek. 14,5V/2A vagy 5,2V/2,4A (29W-os). Szerintem valami Macbook toltoje.
Ilyen, mint ebben a cikkben.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
veterán
válasz #24536576 #1802 üzenetére
Gondolod, hogy a Pie javulást fog hozni? Így ismered a Samsung-ot? Az életben nem volt még náluk, hogy a főverzió váltás javulást hozzon.
Sajnos nagy ívben tesz a Samsung az optimalizálásra. Ahogy most teljesít a telefonod, sajnos ennél jobb már nem lesz...Ha nekem lenne most Note 9-em tuti soha többet nem is frissíteném.
Nekem a Note8-on, a 7.1.1-ről 8.0-ra való frissítés, legalább 2 óra SOT romlást hozott.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
félisten
-
veterán
válasz Plazmacucci #1808 üzenetére
Király! Jó ilyet is olvasni azért
-
FőDudu
veterán
OTG kerdes:
megoldhato, hogy HDMI-vel TV-re dugva egy USB-s game kontroller legyen radugva egyszerre?
Kiraknam a PUBG-t a TV-re de kozben kellene egy kulso kontroller is (ami nem BT).Tehat valami USB-C eloszto es abbol egy USB-A > USB-C konverterrel a kontroller vevoje illetve egy USB-C > HDMI konverter egyszerre?
Igaz, hogy lehet van PUBG az androidos teven is....
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
félisten
-
kchris78
veterán
ez igy van... a legerzekelhetobb elonye annak hogy a csucsorocik kb kihasznalhatatlansagig erosodtek hogy a kozep/also kategorias procik is atlag user celra siman megfeleloek. ugyanez van droid es ajfon vonalon is.. nem veletlenul jo meg ma is egy6/6s mint ahogy az emlitett samu saomi es tarsai...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Hogy lehet elő fókusznál utólag beállítani a kis szívecskés effektet? Csak egy képnél adta be a lehetőséget az utólagos módosításra.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Anulu79
addikt
Kamerában az exponáló gomb körül vannam néha "jelek". Ezeknek van valami szerepe?
-
félisten
Eddig is benne volt a Bixby beállításokban, hogy csak kétszeri gombnyomásra aktiválódjon? Így nincs nekem para és külső alkalmazással sem kell trükközni.
-
Joe_Muad_Dib
tag
válasz Plazmacucci #1828 üzenetére
Határozottan nem, De mikor írtad, frissítettem és bekerült. Kösziiiiiiiiiii
-
félisten
válasz Joe_Muad_Dib #1829 üzenetére
Akkor tényleg a frissítésben volt.
Amúgy meg vicces a Bixby, engem anno Cortana is elszórakoztatott. Ez pl nem énekelni tud, hanem beatboxolni Kérd meg rá, hogy nyomjon egyet.
-
válasz Joe_Muad_Dib #1829 üzenetére
Pontosan hol találom ezt a beállítást?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
őstag
válasz Anulu79 #1832 üzenetére
csúsztatni tudod és annak fényében zoomol
ha pedig a körülötte lévő pöttyökre gondolsz az pedig mutatja milyen módban vagy. jelenleg pro-ban(#1828) Plazmacucci
köszi, erre sose jövök rá ha nem szólsz, mert le volt tiltva, így remélem nekem is jobb lesz.(#1831) ollie
megnyitod a bixby-t, jobb felül 3 pötty majd beállítások és ott lesz[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
dns86
tag
Sziasztok
Kb mennyi idő kell az akksinak hogy beálljon?Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
vferi90
tag
válasz Plazmacucci #1830 üzenetére
Imádtam, mikor Cortana énekelt. A vicceit meg pláne... Bixby-vel még nem beszélgettem
Note9
-
HunLuke007
csendes tag
Érdekes ez a t-mobile készlet értesítés e-mailen. Nem kaptam értesítést rögtön csak most, de nagy szerencsém volt, hogy fél órával előtte felnéztem a webshopra és láttam hogy van kék, rögtön le is kattintottam.
Remélem fel is fogják hogy kell és megkapom.
Azt írják pénteken megkapom.
Remélem nem fogok csalódni benne és a sok Samsung fikázók arcába dörgölhetem hogy ez szar??? ;-)Az én harcom abban áll, hogy össze tudjam hangolni a vágyaimat a bevételeimmel.
-
-
HaliGab23
senior tag
válasz Plazmacucci #1830 üzenetére
Nocsak!
Tényleg.Ezt elegánsan oldotta meg a samu
Nem a kikapcsolást tette bele, így a samu bixbyt erőltető "headwater"je sem szólhat egy szót sem, de a júzerek sem, mert kétszer véletlenül nem nagyon nyomjuk meg egymás után.
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
Ma beletettem plusz 1 simet, ami csak adatkártya, azért így már jobban fogy az akku, ami érthető.
Viszont a másik kártyát, amit most hívásra használok, azt levettem 4G-ről, a telózáshoz telenornál úgysem kell.
Kb. 10-12%-al állok most rosszabbul, mint 1 simmel.
-
HaliGab23
senior tag
válasz #24536576 #1846 üzenetére
Mondjuk én S8-on már megedződtem, ott idővel egyszer sem nyomtam már meg, még a kikapcsolós időszak előtt.
Itt talán kétszer nyomtam meg véletlenül, mikor megvettem utána.
Persze mivel nem használom, jobb lenne, ha nem is lenne.
Azt meg nem is tudtam, hogy hosszan nyomva is megy
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Üdv urak. Csatlakoznék én is a klubhoz egy 128as kékkel .Első kérdésem az lenne hogy üveget vagy fóliát kéne rá tenni?
-
tylerddd
veterán
válasz Sebibalu #1848 üzenetére
Egyéni igény kérdése. Sokan rakattunk itt rá Dome Glass-t, ami 15k, de nagyon pöpec, leválásra, bubisodásra 1 év garancia is van rá. Én tettem a hátuljára fóliát és vékony, azt hiszem 0,35mm-es tokot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest