Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plazmacucci

félisten

válasz Diokhan #13850 üzenetére

Picit nehezebb, az biztos. A kijelzője máshogy van kalibrálva, kontrasztosabb, még természetes színbeállításokkal is, nehezen szokom meg. A 120 Hz isten ajándéka, sosem váltanék vissza 60-ra. Nem akadozik, nem dadog, nem akad meg az animáció, vajsima.
    Kamera az már más kérdés. Más, de nem igazán jobb. Az ultraszéles jobb egyértelműen, a széles (fő) kb egál, de semmiképp sem jobb. Nappal picit részletesebb képet készít, ami akár szoftveres különbségből is adódhat. 108 mpx-be fényképezni semmi értelme, ez is alapból 12-re méretez. Ugye van még az 5x tele, ami csak kiváló fényviszonyok között kapcsol be, amúgy a nagyításhoz a főkamerát használja, ha egy kicsit is borúsabb az idő. 2x vagy 3x tele nincs benne, ezért a portré fotó 2x módja is kamu digitális, elég béna. Ja és ami nekem a legjobban fáj, hogy a Note 10-el ellentétben ez nem tud Adobe Lightroom-ban HDR képet rögzíteni... FAIL. Front kamera sokkal jobb.
    Az üzemidő kb egál. Hangszórókat sem nevezném jobbnak. Én a jótállás közeli lejárta miatt hirdetem a 10-est.
    Nem láttam egyéb értelmes alternatívát úgy, hogy ne kelljen 100+ ezreket ráfizetni. Ha vásárolhattam volna még egy év garanciát a 10-re, megtartom. Néztem biztosításokat is, de mivel még egyet sem törtem össze, nem fogok havi 8-9 ezreket biztosításra költeni.

Új hozzászólás Aktív témák