Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Desimal92 csendes tag válasz  Scrydhan

üzenetére Scrydhan

üzenetéreJobban? 11.-én 23:50körül előrendeltem, és tegnap kaptam visszahívást.  Való igaz, eléggé beleéltem magam, hogy az előrendelés végéig megkapom én is. Való igaz, eléggé beleéltem magam, hogy az előrendelés végéig megkapom én is.
 Olvasgattam a Facebook oldalukat, itt a fórumot, hogy rengetegen megkapták már, 2-3 nap után visszahívás nekem meg 2 hét után semmi...
 Én csak az egyik boltot próbáltam hívni napokig, 0 eredmény. Kétszer közölték velem írásban, hogy tuti visszahívnak mindenkit. Tegnap úgy gondoltam 2.5 hét után, hogy írok egy korrekt levelet, hogy legalább valami információt hadd kapjak. Továbbították a levelem, és ma reggel hívott egy kollegina, hogy valami technikai malőr által az én telefonszámom elkeveredett és valóban nem hívtak.. Viszont ő nem tudta meg mondani, mikor lesz a fénylő prizma. Viszont ő nem tudta meg mondani, mikor lesz a fénylő prizma.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Való igaz, eléggé beleéltem magam, hogy az előrendelés végéig megkapom én is.
 Való igaz, eléggé beleéltem magam, hogy az előrendelés végéig megkapom én is. Viszont ő nem tudta meg mondani, mikor lesz a fénylő prizma.
 Viszont ő nem tudta meg mondani, mikor lesz a fénylő prizma.