Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabgergo
őstag
Egyszerűen nem tudok dönteni s10 plusz és sima Note 10 között.
Teszteket olvastam, ezerszer összehasonlítottam őket, de nagyon nehéz eldöntenem h melyik lenne jobb, mert mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai.- Note 10 kinézetre jobban tetszik és a mérete is jobb számomra
- 4 évig használtam anno Note 2-t és nagyon szerettem, nem létszükséglet az SPen, de tudom h hasznos (jó pár éve nem haszálok, most S7 edge van egyébként, erről fogok váltani)
- Látom az akku kapcsán a tesztszámokat de tényleg kb ugyan olyan jól bírja mint az S10 plusz?
- Kijelzője nektek észrevehetően gyengébb mint az S10 pluszé?
- Racionálisan minden az S10 plusz felé vezetne (jack, akku, kijelző, jobb előlapi kamera) de note 10 jobban tetszik mégis... ezt tudom h nekem kell magamban leboxolni, de azért kíváncsi vok a véleményetekre, főleg ha váltott valaki S10(+)-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest