Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomson67
tag
Augusztus 9 után két elkeveredett megrendelés után hétfőn végre megérkezik reményeim szerint a Note 10+-om. Ha megüti azS10+ szintjét kamerában, akkor elégedett leszek.(Hozzáteszem, előtte XS Maxom volt, az azért jobb volt kamera szempontból.)
Unokahugomnak viszont P30 pro van, elkértem tőle pár tucat kattintásra, alapbeállítások mellett olyan képeket lőttem vele, hogy nekem mondhat bárki bármit, az a mobilfotózás királya. ( Szerintem.) Mégsem kellene, mert nekem nem az az elsődleges szempont a választásnál,viszont nem vagyok elvakult, sokkal-sokkal jobb képeket lőtt, mint előtte bármi, amivel dolgom volt.. De mondom, ha az S10+ nem túl magas színvonala marad a Note 10+-nál, az nekem elég.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Xbox Series X|S
- Mozilla Firefox
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyaralás topik
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Parfüm topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest