Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A note 10+ fém része kifejezetten karcolódó. Nekem fényben nézve tele van mikro karccal a fény. De én csak tokot szoktam rá rakni. Két év alatt sosem szoktam lelakni, de nem is gondolom, hogy 1-1 mikro karc árképző lenne. Ha valamit el akar adni az ember, akkor reális áron kell adni. Aki meg megveszi, tudja, hogy használt és lehet rajta karc. A fólia csak arra jó, hogy kb 2 napos korától fél évig bámuld a karcokat, majd amikor márnagyon sok van, cseréld és folytasd így, végül az újtulaj kap egy gyönyörű új kijelzőt. Hat én nem vagyok hajlandó fóliát bámulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Téma tudnivalók
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Filmvilág
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest