Hirdetés
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
Nem sódert kell vele lapátolni, hanem önvédelmi célokra használni: sallereket osztani vele
"[...]első évben nekik kell bevinni ha gond van a 2.-ban pedig a Samsunggal akciózni!?"
Nem, regisztráció után tudsz szervizfutárt igényelni közvetlen a My Samsung fiókodon keresztül. Érdemesebb ezt használni, sokkal gyorsabban megvan.
Anno a 2015-ös A5-nél kellett igénybe vennem, de 3 munkanap alatt megfordult, szállítással együtt. Meg adtak csere telefont is (akkor A3-ast). Ha forgalmazóhoz viszed, az biztos lesz 1-2 hét alapon és cserét se kapsz."Akkumulátorról esetleg tudtok még mondani pár infót, hogy mennyire bírja?"
Én személy szerint jobbat vártam, átlag nagyon max másfél napot bír. Egy közepes nap után általában este 25-30%-on van.
Mondjuk szerintem az Alway On Display rohadt sokat fogyaszt (kb 20%-ot a 100%-ból összegezve). Kikapcsoltam, azóta jobb. Sőt, mióta az akku kímélő alkalmazásfigyelést is kikapcsoltam, azzal is javult némileg"Oreo frissítés gondolom lesz, esetleg erről infó, hogy kb. mikor?"
Hozzávetőleges irányvonal van, az pedig a nyár.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amatőr csillagászat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- EAFC 25
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest