Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
gerner1
üzenetére
Köszi. Közben válaszolt a samu support is, vasárnap délután, nem gondoltam volna. Sajnos ők is azt mondták hogy SmartSwitch-el kell megoldani, nem ajánlották fel a szervízt, és nem küldtek tutorialt mellé.
Na most ez nem az én telóm a húgomé aki nem ért hozzá, mondjuk én sem csináltam még ilyet. Az érdekelne, hogy ez legyalulja teljesen a telót? Tehát mindent le kell menteni előtte?
Ez a legfrisebb amit találtam róla, ha jól értem ez egy hivatalos forma, nem szoftver gányolás, kétes forrásból letöltött frissítési fájlokkal? Tehát igazából csak nyomkodni kell a tovább gombot és magától megcsinálja a teló?
Lehet téglásítani közben?
(A szerviz nem opció, Romániában lett vásárolva ide szól a gari (emag) de már Magyarországon használják, nem is jön egyhamar ide, és akkor sem lenne idő futárral szervizbe küldeni)
Igazán kösz a segítséget -
trialboj
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Ez elég rossz hír, de honnan tudod? Mit jelenet ez a hiba, én nem találok róla semmit. Egy gyári visszaállítás sem tudná megoldani?
-
trialboj
őstag
Sziasztok,
Segítség kellene. Miért dob vajon hibkódot a 12-re való frissítés után? Nem az én telóm, be volt kapcsolva ahogy a háttérben bármikor letölthesse. A tulaj net nélkül indította a frissítést, ami mivel le volt töltve el is indult, a telefon töltőn volt, valamit installált újra indult, majd kidobta ezt a hiba üzenetet.
Mit lehet csinálni, nem szeretnék gyári visszaállítást, a tulaj nem ért hozzá, nekem meg nincs rá időm rendesen lementeni mindent.KÖszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 89%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Dr Bubo