Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbc2
tag
Köszi, azon túl vagyok, de valami miatt nem akarnak együttműködni... A beállítások menüben van új autó csatlakoztatása, amiben addig jutunk, hogy dugjam rá kábellel. Rádugom, nem történik semmi. Újraindítottam mindkét oldalt, rányomtam az autóban is az Android Auto típusú összeköttetésre, frissítettem az Android Auto-t, viszavontam a frissítést, hagytam, hogy ő telepítse a frissítést, másik aljzatra dugram, de semmi. Azt tudom még elképzelni, hogy a kábellel lehet valami, mert egy sima USB-A és Type C kábel van összekötve egy másik USB-A anya és Type C kábellel, nem pedig egy Type C - Type C kábel (az új Skodánál már Type C az aljzat. A töltést átengedi magán ez a setup, és minden okom megvan azt hinni, hogy az adatot is. Bár nem számít, de Bluetooth-on keresztül frankón össze tudom lőni az autót, a youtube szépen szól az autó hangszóróján...

Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Tudományos Pandémia Klub
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Fold 6 256GB Navy Blue
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 8/128GB, Akku: 100%,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése

Dr Bubo