- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregor37
csendes tag
Sziasztok, másnak, hogy bírja az akku? Csak én tudok kihozni belőle maximum 1nap 5 órát? Van akinek több? Valamint az akkumulátor hőmérséklettel kapcsolatban valakinek van fogalma ,hogy mi a normális? Reggelente általában 21-22 fokról kb 20 perc alatt 35-37 fokra melegszik fel, ne zavarjanak üzemmód van érvényben reggel 5-ig, utána rázúdul az esetleges Play áruház frissítések halmaza, Galaxy Store frissítésekkel együtt, esetleg némi Hustle Custle játék, valamint a WiFi aktív egyedül és a mobil internetkapcsolat. A kezdetektől sötét módot használok, valamit eddig a majd 2 év alatt csak 10-15 alkalommal volt teljesen feltöltve, általában 83-92% körül van a maximum. A diagnosztika appban azt írja nekem a futtatás után az akku állapotára, hogy "Rossz" cseréltesse ki, blablabla. Viszont a fent lévő Battery Guru szerint az akku állapota 90%-os. Kinek higgyek? Van más forrás az akku állapot feltárására? Érdekel mást is ennyire a dolog, mint engem?! 😄
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest