Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Euronicsban vettem a telefont, ott is rá akartak beszélni valami biztosításra. Persze jól kiröhögtem őket. Pár éve egy Electrolux mosógépet vettünk, akkor kötöttünk valami biztosítást, hogy 5 éves koráig bármilyen baja lesz a gépnek, ingyen, gariba javítják. 2 év múlva csapágyas lett, szerelőnek mutattuk a papírokat, föl is vette a kapcsolatot az illetékesekkel...Hát erre nem vonatkozik..40 ezer. Fél év alatt újra csapágyas lett. Kidobtam, vettünk egy újat. Azóta engem semmiféle biztosításra rá nem vesznek. Kérdezte az eladó csaj, aki nagyon rá akart beszélni a biztosításra, meg hitelre is, hogy mi lesz ha leejtem, és összetöröm....Mondtam, akkor veszek egy másikat. Egyszer eljátszották a bizalmat, vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest