- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
N€T0X|N #2906 üzenetére
Á, hogy ez függőleges... Köszi gondolatébresztőnek tökéletes
Hm, nem tudom hogy sikerült mérni, de nem igazán tudom elhinni, hogy bármely mobil akkuja 5 év után 100%-os... (bárki bármilyen fonalat kapott is el
)
Debloat: nem hiszem, hogy valaki is tárhelyért csinálja. Ha valakinek teszt kell ahhoz hogy elhiggye minél kevesebb applikáció fut a háttérben, minél kevesebb|m ébresztgeti a telefont, annál jobb lehet az üzemidő, akkor hajrá, csinálja meg. Főleg ha az orbitális bemondásai után, pl. "bármily hihetetlen a lassú töltés is károsítja az akkut" ő maga nemhogy mellékelt volna ilyet, de kérésre sem pótolta
Pont a debloat cikkekben inkább célzott gyári, saját applikációkra nem igaz, hogy hatékonyan korlátozható a többségük szimplán menüből. Itt még nem néztem meg, de eddig mindenütt ez volt: szint soha nem uninstallálhatóak, és elég ritkán kapcsolhatóak ki.szabeska: mennyi a biztosítás ára?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest